VMS Minikhavucum marketlerde satılan hiç bir ürğn bebeğime yaramadı paketli herşey alerjisini arttırdı ayçiçek yağında da farklı katkılar olabilir diye düşünerek hakiki zeytinyağı kullanıyorum
Balarisi_melisEla Seydag11 özel alerji doktoru muayenesi vardı orda sırtına 15 tane alerjik olabilecek küçük bi çubuk gibi biseyle sürüyorlar Eger alerjisi varsa 5 dk içinde orda kızarıklık döküntü oluyor
Balarisi_melisEla Seydag11 doktor muayene ederken totosuna baktı ve baya catlaklik vardi bizede gösterdi simdi krem kullaniyoruz azaldi kan gelmiyor dun yine kontrolümüz vardi azalmış çatlaklık
Seydag11 Balarisi_melisEla sizinle dun konustuktan snra popoda catlak olabilme ihtimalini goz önünde bulundurucam ama sizde kakada kan nasildi cunku diyette olmama ragmen kakada kan var nokta kadar kafami karistirmiyo değil bu durum
tosbikannesiiii kızlar bizdede alerji belirtileri var 5.5 aydır herşeyi yedim egzama vardı. en son yoğurt verdim ogün alnı baya döküntüsü kudurdu. kilo alımı iyi ama alerjide kilo alıp alerji olan varmı keyfide yerinde
Seydag11 tosbikannesiiii bizde 4.5 ayligiz 3.5 aydan beri kakada kan ve mukus var kan testinde cikmadi kucuk olduğu icin ama diyete soktular sut ürünlerinden yumurta yiyincede tepki verdi oyuzden dana etinide kestik ama yinede kilo alimi cok sukur iyi
Seydag11 tosbikannesiiii ben normal hastaneizde yaptirdim ama alerji uzmanına aslinda goturmk gerekiyomus henuz goturmedim
Balarisi_melisEla tosbikannesiiii biz Düzce’de yiz burda hiç bir hastanede yapmiyorlar özel çocuk alerji muayenehanesinde yaptirdık biz
Seydag11 tosbikannesiiii ozelde kandan bakildi ama negatif cikti 3.5 aylikken yapildi kucuk oldugu icin doğruluk payi yok dendi yinede diyetr soktular ama yakin zamanda kakadanda baktiricam oda olmadi alerji uzmanina gidicem cunku psikolojikmen ben etkileniyorm🤣
Mommy_bee Minikhavucum zeytinyağ kullaniyorum cok da güzel oldu. Ben genelde zeytinyag kullanırım belki o sebeple.
Mommy_bee VMS ankara makarnada yumurta yok. A101de bi marka var onda da yoktu. Arkasina bakın alirken.