KaSeAy Oğlum 4.bucuk aylık artık pusetine sığmıyor. Biz masada yemek yerken asagıda pusette bize bakıyor ama 5 dk sonra kendini atıp kucaga gelmek istiyor. Ben de şimdiden mama sandalyesi alıp masada otursun istiyorum. Ama alacagım mama sandalyesi kademeli olmalı çünkü dik oturamıyor şuanda. Joie mizzy xl çok begendim en kötü ihtimal onu alıcam ama 200-300 civarı bişy olursa bütçeme daha uygun olacak. Var mı fiyatı bu civarda olup kademeli memnun kaldıgınz mama sandalyesi🤨🤔
Twinkle KaSeAy Letgoya bakabilirsiniz aslında sizin bütçenize göre bazen çok temiz ürünler çıkabiliyor.
Serene KaSeAy biz Sunny Baby tafty kullanıyoruz.özellik olarak nerdeyse joie ve chiccoyla aynı ama fiyat olarak çok uygun.biz 295’e almıştık ama 260’a kadar düşüyor bazen
AselSisiMom KaSeAy sunny baby tuffy mama sandalyesi aldım memnunum kademelide rahatça kullanıyoruz . Geçen ay 275 ₺ aldım.
Taftafgiller KaSeAy Canm ben civil diye mağaza var konya da yaşadığınız sehirde var mi bilmiyorum 60 tlye aldim minderiylr 80 tl . Masayla ayni boyda gayet uygun ve sağlam. Netten de bakabilirsin🤗
KaSeAy Twinkle 2. el kullanmayı sevmiyorm bulamazsam joie alıcam bi şekilde. Siz ne kullaanıyosunz kullananlar fiyatlarıyla beraber memnun olup olmadıklarını yazarsa cok iyi olucak. Karr vermek cok zor
KaSeAy AselSisiMom Serene Evet bu çok güzel görmüştüm arastırdgmda daha önce oturma heri falan kaliteli mi cocuk rahat ediyor mu? Yani sizce bunu almalı mıyım yoksa biraz daha zorlayıp daha iyi bişy mi almalıym
KaSeAy Taftafgiller Markası modeli ne bilmiyorm ama bu fiyattakilet kademeli olmuyo genelde. Sizinkinin sırtı yatıyo mu ana kucagı ya da puset gibi yatması lazm tam oturamıyor cnkü oğlum
AselSisiMom KaSeAy Benim kızım 6 aylık şuan 5.5 aylıkken oturtmaya başladım. Rahat ediyor içinde ben memnunum. Fiyat ve özellik olarak bana makul olan bir model olduğu için aldım. Chicco polly de çok güzel ama pahalı geldi bütçeme. Durumunuz var ise onu da alabilirsiniz ikisinide mağazada inceledim baktım. Bütçeme uygun olanı almayı seçtim 🌸
Serene KaSeAy Gayet kaliteli ve rahat oturma yeri.ayrıca yüzeyi deri minderinin kolayca temizleniyor.Açıkçası almak istesek 700-800 de verirdik ama gerek duymadık.bir çok bebek mağazasında bir çok farklı markanınkini kıyaslama imkanı bulduk.Ve sunny baby’nin kalitesi hemen hemen aynı.ve diğerlerine göre daha hafif.
KaSeAy Deletedmom115 Sırt ayarlı olanlar varya puset gibi yatıyo onlardan arıyorum maksat biz yemek yerken bizimle aynı boyda olsun masayı görsün ki rahat dursun istiyorm
Taftafgiller KaSeAy Ben tam destekli oturana kadar kullanmadim ayni sizin gibi hep pusetteydi kızım. Şimdilik bi sknti yaşamıyorum tabi ki siz bilirsiniz😊
Galilea KaSeAy model belirtmişsiniz bende sizim gibiydim burdan tavsiye ve tereddüt ile ikea aldım çok memnunum 4.5 aylıktı şu an 5 ay 7 günlük internettede çeşit çeşit minderleri mevcut ben memnun kalmazsam annemlere götürürüm demiştim ama bence gayet yeterli bebim bebeğim yatmaktan nefret ediyor dimdik otursun istiyor kısa süreli koyuyorum zaten uzun durmuyor sizin dediğiniz gibi o büyük modellerden alanlar genelde pişman yinede siz bilirsiniz
KaSeAy Deletedmom115 bakktm onun fiyatına şimdi o 500 sayılır 200-300 civarı arıyorm bulamazsam joie alıcam o da mamamia ile aynı fiyatta. Teşekkr ederm😊
KaSeAy Galilea Ama suan çok küçük onlarda dimdik oturmasında içim rahat etmez. Ki uzmanlar 1 yaşına kadar bile zararlı oldugu görüşünde. Bnmki cok sıkıldı pusetten oyun halısında da hareketlendi baya koltukta yatırıp oynuyorm ama sürekli onunla da vakit geciremem. gün boyu genelde mama sandalyesinde vakit geçirsin önüne oyumcak falan koyarm sıkılmaz diye düşünüyorm. Sizin dediğinz sadece yemek amaçlı kullanılsa doğru olabilt ama ben baska amaclar için de istiyorm. Teşekkrler yine de😊
Aysses Galilea benim bebeğim de 4.5 aylık evim çok küçük bu yüzden hafif birşey almak istiyorum Ikea modeli gibi. Bebeğim uzun süredir sürekli oturmak istiyor çok sıkılıyor , rahat yemek de yiyemiyorum yemek sırasında , kısa süreli yastık minderle destekli oturtsam olur mu sizce Ikea modeli gibi bir sandlayede
KaSeAy Taftafgiller Evet bzm tam oturmamıza daha var ve pusetten kendini atan bi oğlum var o yzden yatan 3 kademelilerden almam gerekicek teşekkr ederim😊
biryavuzkusu KaSeAy benim bebeğimde aynı sizinki gibiydi pusette durmuyordu mutfakta yanımda olsada mama sandalyesi alayım dedim baby plus yummy aldım hem sallanıyorda ama ondada oturmak istemiyor 😂 en son yere yorgan serip üstüne yatırıyorum mutfaktada öyle duruyor yani şuanlık mama sandalyesini sevmedi umarım ilerde sever 😂 şuan 5 buçuk aylık 1 ay önce almıştım
KaSeAy AselSisiMom Sunny baby den memnun olmanz önmli benm için. Fiyatı cok iyi cnkü. Bütçemi 500 yapabilirim ama chicco kadar yükselemem zaten joie yi cok begendim digerlerinde karar kılamazsam alacagım en yüksek joie olurdu😊
GulUmut AselSisiMom merhaba, bisey sorucam benim oglum da 5,5 aylik su an, destekli oturuyo, kendi basina oturamiyor simdilik, acaba kendi basina oturmadan sandalye alio oturta bilirmiyim? Siz oyle mi yaptiniz?
GulUmut AselSisiMom merhaba, bisey sorucam benim oglum da 5,5 aylik su an, destekli oturuyo, kendi basina oturamiyor simdilik, acaba kendi basina oturmadan sandalye alio oturta bilirmiyim? Siz oyle mi yaptiniz?
KaSeAy Yoyoyo191218 O biraz fazla cnm en fazla 500 e çıkabilirim🤷♀️ Malum büyüdükçe ihtiyaç da artıyo:)
AselSisiMom Yoyoyo191218 çok güzel bir model beğeniyorum ama 700₺ benim bütçeme maalesef fazla geliyordu alamadım o yüzden. Güle güle kullansın sizin bebeğinizde 🤗🌸
AselSisiMom KaSeAy Memnunum canım bebek arabamızıda sunny baby almıştık 😊 sende içine sinen bebeğinin rahat edeceği modeli bulup alırsın inşallah. İyi günlerde kullansın şimdiden 🤗