Narin9 Kullanıp memnun olduğunuz oto koltuğu tavsiyeniz var mı? Uzun yol için özellikle yatış pozisyonu iyi olsun rahat olsun boynu düşmesin
Deterjanhanim Narin9 daha yeni aldık kanz unifix 3 kademeli yatış pozisyonu var. 360 derece dönmüyor ama gerek duymadık zaten ona. Oğlum çok sevdi. Tavsiye ederim
Narin9 Mommqueen bakıyım, çok teşekkür ederim. Nasıl özelikleri var bebişler için rahat mı? Uyuduğu zaman boynu düşmüyor değil mi
Mommqueen Narin9 valla canım benim kızım 4 yaşında 1 yaştan beri kullanıyoruz kademeli olsrak boyu yükseliyor büyüuor en son oturak kısmı ayrılıp emniyet kemeryle yükseltci olarak kulkanabiliyorsunuz pek boynuda düşmüyor
Narin9 Deterjanhanim peki dönmediği için zorluk oluyo mu? Yatış şekli çok önemli benim için çünkü oğlumun boynu düşüyor bi önceki koltuğunda o yüzden güzel bişy olsun rahat olsun 2 büklüm kalıyor çocuk
Narin9 bikerem dönmediği için zor oluyo mu? Yatış şekli iyi mi? Boynu düşsün istemiyorum rahat etsin 9 aylık olmak üzere uzun yol gidiyoruz 3 4 ayda bir çocuk mahvoluyo
Deterjanhanim Narin9 bizimki 17 aylık olduğu için dönmesine gerek duymuyor. Uyudu bı kere yatırdım koltuğu kafa falan düşmedi çok rahat ettik
bikerem Narin9 yatma pozisyonu oldukca rahat ben bi de icine ebebekten koltuk minderi aldim yatagi gibi rahat ediyor,donmesi bi arti olur muydu bilmiyorum. Biz de sık sık uzun yola gidiyoruz,11 aylik oglum gayet memnunum