Ecemceylan Bebeğim 3 aylık 2 gündür gözü kanlanıyor dün sağ gözüydü bugün de sol gözü kanlanmış gözünün beyaz kısmının bi noktası kırmızılaşıyor neden olur hanımlar
Mugerrr Ecemceylan benim bebeğimin de bir gözünün bir yerinde kırmızı nokta var birkaç gündür bende anlamadım niye olduğunu
Birbebekkkbircicek Ecemceylan bızım oldu sulandı kuculdu doktora götürdüm damla verdi geçti sukur götür hemen göz doktoruna
Ecemceylan Mugerrr doktora götürmem gerekir mi bilemedim patates koydum 1 dakika sadece faydası olmadı siz bişey denediniz mi geçmesi için
Mugerrr Ecemceylan hayır denemedim benim bebeğimde küçük nokta kadar yarın 3 aylık kontrolüne götürecem sorarım
Mugerrr Ecemceylan benim bebeğim her gazını çıkarınca az birşey kusuyor da sonrasında yarım saat sonra filan sütü direk çıkarıyor baya kusuyor
Ecemceylan Mugerrr bence normaldir. Bebeklerde ilk 6 ay bebek reflüsü olur demişti doktorum kusması normal demişti.
Ecemceylan Mugerrr 2 aylıkken benim oğlumda öyleydi bütün sütü çıkarıyordu o zaman sormuştum normal demişti doktorum
Mertim02 Benim oğlumdada olmustu ellerini gozlerine goturuyor kasimak istiyorsa enfeksiyon olabilir bizde enfeksiyon demisti dr verdigi dalma ile 3 gunde gecmisti