Deletedmom4444 Koalina İnsallah hayirlisiyla negatif ciksa evde kardesleri var biri 3 yas biri 9 aylik onlardan da korkuyorum.🥺
Koalina Deletedmom4444 Korkma canım Allahın izniyle hiç bişey olmaz eşimde covid geçirdi biz kızımla postifmiydik bilemiyorum ama kızımda 3 gün falan burun akıntısı öksürük gece uykusunda huzursuzluk oldu covid olduğunu düşünüyorum Rabbim meleklerimizi koruyor 🤲🏻
Koalina sedaykn Öyle tabiki ben kendim hiç aldırmadım bilmiyorum. Ama alınmayıncada pozitif şekilde okula gelip başkalarına bulaş sağlayıp onu ağırlaştırıyorsa bu da kötü çok zor gerçekten işimiz
Deletedmom4444 Koalina Gercekten zor bi durum belirti olmazsa bugun okula gelsin dediler.Eee bu cocuk pozitif ancak hafif atlatiyorsa yaninda oturdugu cocuga bulasir o agir aglatirsa.Bu veballe yasayamam ben ki 🥺🥺🥺
sedaykn Koalina Yani okullarda rastgele yapacağız söylemine karşı çıktı veliler haklı olarak. Mesela isim verilse onlar velileriyle hastaneye gidip yaptırsalar daha mantıklı bence. Küçük çocuklar korkabilir okul ortamında.
Deletedmom4444 sedaykn İzinsiz zaten yapacaklarini sanmiyorum Süz ve uzum dagitirken bile onay alıyorlar.
Deletedmom4444 Zeynep-mina12 Tesekkur ederim.Dunden beri bi halsizlik vardi.Gecede bogaım cok acıyor die uyumadi.Belki psikolojiktir de ben okuldaki diger cocuklari riske atmamak adina icim eahat olsun die yaotirdim.
elmaliturtam Deletedmom4444 çok geçmiş olsun muhtemelen yaptırmışsınızdır. Burundan anlık bir sızlama oluyor sadece. Aslında sadece boğazdan alacaklarmış çocuklara keşke okulda her çocuğa yapılsa.
elmaliturtam Deletedmom4444 inşallah negatiftir, pozitif ise korkmayın önler Allah’ın izini ile üç günde atlatıyor çok geçmiş olsun
Deletedmom4444 elmaliturtam İnsallah insalah.Evde 3 cocuk daha var rabbim korusun hepimizin evladini.
harley Deletedmom4444 geçmiş olsun kuzum sadece burnunu huylandırıyor hapsırmak istiyor gibi oluyosun geçiyor
Zeynep-mina12 Deletedmom4444 Bizim 9. Günümüz 5 aylık bebeğim var çocuğuma da geçti öldük dirildik çok kötüydü yA o yüzden hiçbir yavru bu illeti yaşamasın 🙏🏻