Deletedmom4444 Merhaba canım analar.Oğlumun sınıfında birlikte oturduğu arkadası covid pozitif.Birkac belirti oglumda da var.Bizde test yaptırmaya gidicez de yaptıranlar cok acıyor mu ? 🥺 8 yaş cocuklarda nasıl yapılıyor.Birde duanıza talibim inşallah negatiftir.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom4444 Boğazdan alınmasını talep edin ısrarla. Burundan alınanın değsiği yere hasar verebiliyor özellikle çocuklarda.
Koalina seheriko Eşimde aynısını söyledi o zaman bu veliler neden isyan etti acaba alınmasın çovukslrdan diye merak ettim
eymenzeynep Çok geçmiş olsun. Ben yaptırdığımda sadece burnum gıdıklanmıştı. Eminim çocuklara daha nazik davranıyorlardır
Deletedmom4444 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hem bogazdan hem burundan alindi canım.İnsallah zarar vermemistir ya 🥺Zaten bir defada aldi
Koalina Deletedmom4444 Akşama çıkar Canım inşallah negatif olur. Pozitif çıkarsada ğzülme Allahın iNiyle çocuklar hafif atlatıyor
Caglarass Deletedmom4444 Oğluma yapmışlardı ama küçük canı acıdı mı bilemiyorum rahatsız olup baya ağlamıştı. Onu bırakın benden alın diyesi geliyo insanın 🥺 Umarım negatif çıkar sonucu çok geçmiş olsun
Deletedmom4444 Koalina İnsallah hayirlisiyla negatif ciksa evde kardesleri var biri 3 yas biri 9 aylik onlardan da korkuyorum.🥺
Koalina sedaykn Öyle tabiki ben kendim hiç aldırmadım bilmiyorum. Ama alınmayıncada pozitif şekilde okula gelip başkalarına bulaş sağlayıp onu ağırlaştırıyorsa bu da kötü çok zor gerçekten işimiz