Seymanur Asafemir bende yamuna korse var l beden 1 ayda ınceldim ve m bedenını almayı düşünüyorum ıstersenız takas yapabılırız
tavsannesi Seymanur Merabayanlis anlamazsaniz birsey sorabilir miyim kac kiloyla l beden aldiniz cunku tablo olculerinden tam.emin olamiyorumda
Aselllim aliasaf57 fiyatı 300 tl benim alcağim kişi kaça satar acaba direk o fiyattan vermek istiyorumki bende alabileyim
Seymanur tavsannesi merhaba ben 75 kiloydum dogum kilom kaldı belımın olcusunu tam hatırlamıyorum ama 7 8 cm incelme gördum ayrıca göbeğimide baya toparladı beden ölçüleri birebir tutuyo bence şimdi nasip olursa m bedenını alıcam ama l beden elımde kaldı😔
Aysennuromer ilkmutluluk17 canım ben melek butikten aldım m beden var hiç giymedim ben olmadı bana sıfır duruyor 100 tl ye mi ne aldım yarı fiyatına veririm
Arya01 Ulkumm Ozlm_11 canım zaten bebekler doğar doğmaz günde 10 kere bile kaka yapabilir ama büyüdükçe bağırsaklarda büyüyor uzuyor tam dolunca yapiyor kakasını bazende kilosununa veriyordur korkma hiç o kendi yapar kendini sıkıyorsa da çok fazla gazi vardır mutlaka