Aselllim Yamuna askılı korsesi bende var ten rengi ama ben elbiselerin içine giyiyodum tenime temas ediyordu yani
Asafemir Yamuna M beden etiketi üzerinde doğumdan önce aldığım için bana olmuyor malesef satıyorum hiç kullanamadım ilgilenenler yazabilir
Asafemir Yamuna M beden etiketi üzerinde doğumdan önce aldığım için bana olmuyor malesef satıyorum hiç kullanamadım ilgilenenler yazabilir
Sehergkmen ilkmutluluk17 melisdevrim ZK7492 acalhan Brlm ben satıyorum bayanlar M Beden korse yamuna değil ama melekstoresten almıştım oda çok bilindik bir korse markası özellikle Doğum sonrası kiloları içindi bendeki siyah renk sonradan günlük içinde kullanılıyor ben faydasını gördüm çok da kullanmadım zayıfladım hemen zaten isteyen olursa 70 e verebilirim
ays_alii Asafemir 150 tl verirseniz alirim cunku boynumda duzlesme var belimde sıkınti var ve cocuk emzirirken dahada kotu oluyorum bunun kargo ücreti de var sonucta
Seymanur Asafemir bende yamuna korse var l beden 1 ayda ınceldim ve m bedenını almayı düşünüyorum ıstersenız takas yapabılırız