Crnefe Çocuğunuz sizi çok güzel gözlemlemiş ve istediğini elde etmiş. Şimdi kreşe ara verdiniz tekrar döndüğünüzde çooookkkkk çoookkk daha fazla ağlayacak. Alışma süreciniz çok uzun olacak. Öncelikle kararı siz verin. Gerçekten evde mi olmalı kreşte mi ? Bi evde olalım yok olmuyor kreşe gidelim gibi kararsızlıklar çocuğunuzu hırçınlaştırır. Evde vakit geçirmek istiyorsanız ona göre etkinliklerle devam edebilirsiniz. Kararınız kreş ise bir süre ağlamalarını görmezden gelmelisiniz. Size ağladığında ama ben seni kreşe bıraktığımda kameradan izledim çok mutluydun harika oyunlar oynuyordun,öğretmenin bana yaptığın boyamayı gönderdi bayıldııımmmmmmmm ne kadar güzel boyamışsın gibi cümlelerle onun gün içinde kreşte ağlamadığını bildiğinizi söyleyin. O zaman aaaaa annem beni görüyor diyip naz yapmayı bırakacaktır :) Ama kararlı olmazsanız beş yıl da kreşe gitse ağlayarak gider. Benden size söylemesi :) %100 kreş mi ev mi kararını vermeden kreşe tekrar dönmeyin. Çocuğunuzun da size karşı güveni kırılır.