Mom72626 İyi geceler kızlar 🌙💕nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir 💕 şimdi kızlar bi 10 gün sonra geze geze Antalyaya muğlaya ordan da İzmire gidiceğiz şimdi güzel anneler bizim çatal bıçağına kadar tüm kamp malzemelerimiz var bi kaç kere yaptık keyifliydi de oğlum şimdi 19 hatta 20 aylık olucak büyüdü yürüyor malum bebekle kamp yapan veya kampı çok seven anneler var mı oteller ateş pahası bide ben gezme insanıyım gidip aynı yerde tıkılıp kalmak istemem zaten hep evdeyiz. Bide kızlar oğlumu araba tutuyor kesin çözüm bulan var mı ne yapabilirim bunun için şimdiden herkese çok teşekkür ederim 💕… Önerilerinizi bekliyorum. Bide merak ediyorum kamp gezme insanı mısınız yoksa otel mi 😃 ❣️…
Limonataa Mom72626 Araba tutması için Instagram da izledim cocuklarin karnına yara bandı yapıştırinca araba tutmuyormuş ne alaka bilmiyorum ama bugün denk geldim
FatosToprakDeniz Mom72626 kamp candır derim. Çok severiz ailecek. Adrasan uzak olmazsa mutlaka gidin 🙃 Biz Antalya yakın olunca sık gidiyoruz. Bu yıl yangınlar yuzunden Ayvalık da kamp yaptık. Bence oteldense kamp daha iyi. Çocuklar da çok eğleniyor Araba konusuna yardımcı olamayacağım 🤷♀️
SweetPaw Mom72626 Daha oğlumla olanı nasip olmasa da kamp diyorum. Kamp gezme insanıyım,tatilimi bu şekilde degerlendirmek bana çok daha keyifli geliyor.
Waffle Mom72626 kamp harika bir deneyim olsa gerek 👍🏻😂😂 bana kalsa kamp ⛺️ eşim daha rahatına düşkün o yüzden pek yanaşmıyor 😏
Deletedmom5284 Bebeğiniz küçük değilmiş rahat edersiniz, benim kız küçüktü o yüzden otellerde geçti bu sene, belki bizde seneye kampa gideriz. Ben ve eşim kampçı ve dağcıyız 😂 otelleri sevmeyiz ama bu sene böyle oldu
hamzabebek Mom72626 Ben ilk defa bu sene kampa gittim.Buyuk oğlum ben ve eşim çok eğlendik amma çokta gerildigimiz anlar oldu.Bir ara çadırı bırakıp dönmeyi düşündük hatta.Bebeğim bizi Cook zorladı 8aylikti çok ağladı gece devamli uyandı gündüz uyumadı.Birde tam uyuyor araba motor ya da konuşarak geçenler yazlık yer yani sabaha kadar insan dolu o yüzden keyif alamadık.Birde artık çadır soğuk olabilir gibi de geldi.Sabaha karşı serin oluyor