gzmbkr Kızım 5 aylık. Artık tatlı tatlı kahkaha atmaya başladı. Fakat bebeğim ne zaman gülse hemen ardından hıçkırık tutuyor bu sefer sinirleniyor. İnternette okudum ömrü boyunca böyle olur yazmışlar çok üzüldüm. Kimisi de geçer demiş. Var mı Sizdede böyle bir durum? Geçer mi sizce
Thesra gzmbkr Bebekler gülüp kahkaha atmaya başlayınca yada iyice konuşmaya agulamalara başlayınca hava yutarlar yuttukları hava da onlara hıçkırık olarak geri döner🙈 ve bu durum geçicidir büyüdükçe geçip gidiyor merak etmeyin her anne bebeğin de bu durumu yaşıyor😃
Deletedmom115 gzmbkr Yok canım geçiyor zamanlar oğlum da görmüştüm çünkü her güldüğü zaman anında hıçkırık tutardı geçti ama
Nimiko 4 yasında kızım öyle bence çok sevimli kendisininde hoşuna gıdıyo hıçkırıyom dıyemı fışkırtıyom anne dıyo
Urshls Nimiko merhaba oğlum ıkı bucuk yasında artık önemli derecede hastaneye goturmek ıstıyorım bu durumundan dolayı cocugumun ıcten her kahkahasından sonra hıckırık tutuyor gercekten gecıcekmı sizde suan durum nedır
Masalmarmaris Benimde kızım 4 aylık, onu güldürmeyi, kahkahasını çok seviyorum, ama oda güldükten sonra hıçkırıyor. Youtube da bir video izledim bununla ilgili, bir damla limon verin yada emzirin diyordu. Limonu verdim geçmedi. EmZirdim geçti.
Urshls gzmbkr merhaba hıçkırık durumunuz ne durumda acaba oğlum ıkıbucuk yasında aynı durumu yasıyorız bebeklıgınden berı gecmıyor