Aliasafff02 Busrammesut Yok canım kullanmıyorum çok duydum bende ama alamadım öyle nerden aldınız nereden almam lazım
Aliasafff02 askanne10 ay inşallah ya bana da öyle dedi geçmezse ameliyat dedi geçer inşallah bizimki de
ZeynepErva45 Oslem33 ya benim oğlumun bir aylıkken çıktı çok ağlamaktan gazdan dolayı oldu önce hafif şişlik farkettm sonra daha da büyüyünce çocuk Dr an gittik onbiri çocuk cerrahına gönderdi gittik Dr muayene etti erkek bebeklerin çoğunda ağlamaktan vs olur dedi bu bebeğe bi ağrı sızı rahatsızlık vermez dedi hatta biz üsteleyince Dr yanımızda parmağını oğlumun göbeğine bastırarak fıtığı baya içeri iteledi bastırarak ama oğlum hiç ağlamadı hatta gülümsüyordu üç ay sonra kontrole gelin altı aya kadar geçer diye düşünüyorum dedi hiç ilaç falan bişey vermedi iki yaşına kadar müdahale edilmez acil bişey olursa iki yaşında acil olmasa dört yaşında ameliyatla göbeği içeri yerine koyuyoruz dedi
ZeynepErva45 Oslem33 ama şunu söyleyim Dr hiçbişey yapmayın üstüne asla para bez falan koymayın dedi bizim ailelerimiz hep para yada bezle bastır dedi ben paraya cesaret edemedim nedense kendim evde steril gazlı bezler var ya onlardan üç dört kat yapıp göbeğin üstüne koyup bebek bezini de üstüne bantlıyordum her bez değiştirmede o gazlı bezi de değiltiryordum ve şükür oğlum şimdi üç aylık bizim göbek içine girdi tabi böyle şeylere yapın diyemem ama biz yaptık sizi bilirsiniz hiç korkmayın göbek fıtığından 🤲🏻
Oslem33 ZeynepErva45 yengem de öyle yapardı üç dört kat gazlı bez para şeklinde yapar koyardı benim bebege de ilk gunler yaptı fakat olmadı o günlerde iltihap gbı kan gbj şeyler olmustu cekmek zorunda kaldık onu
ZeynepErva45 Oslem33 doktor o kan akıntı için bişey dedi mi enfeksiyon mu kapmıştı acaba benim oğlumda hiç öyle bişey olmadı
Dkk Aliasafff02 merhaba. Bu durumu probiyotik kullandığımız da yaşadım. Eğer kullandığınız d vitamininde varsa ona bakın , direk veriyorsanız doktorunuza kesip kesemeyrcğrini sorun , emziriyorsanjz aynı şekilde sizdende geçiyor . Tecrübe ile sabit
Mltmmm Aliasafff02 merhaba canım benim oğlumda aynı şekilde normalde de kakasını yaparken de kendini çok Sıkıyor kabız değil demiştim doktora Doktorda günde 3 kere 1çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi denedim bir kere etkisini gördüm sende dene