Prenss_Annesi Off gerçekten kendime sinir oluyorum varya yapamıyorm arkdş şu diyet meselesini kendimi tutamıyorum ya hergün yarn başlıycam diyorum ama artk görenler şok oluyor çok kilo almışsn diye zayıflamak istyorm😞😞 78 kg hedef 65
Gazel Prenss_Annesi 75 kiloydum gebe kalınca 110 oldum şuan 100 um ağlama krizlerine bile girdim . Sütü. Gelsin DİE herşeyi yaptım şuan korkuyorum ondan dolayı diyete giremiyorum .
Ebru-Yusuf2020 Prenss_Annesi ben de dogum yaptiktan sonra verdim kilo ama emzirme doneminde aldim kilo suan 65 kiloyum hedefim 58 kilo iştahım çok açık bu sıralar diyet yapmak istiyorum
Melikeeeecansuu Prenss_Annesi bnde sabah dıyete baslıcam dıyorum öglene hamburger aksama kebap yıyorum🤣
Balkizinannesitugce Prenss_Annesi biz eşimle bugün başladık benim 5 kg fazlam vsr en fazla onun çok ona destek oluyorum on beş kg vermesi lazım bugün söylemesi ayıp ik parça haşlanmış tavuk borokoli kabrihabsr havuç vardı haşlanmış vala midem ağrıdı Allah günah yazmasin ama nebicim ya sebze haşlama yedim ama o gidince çikolata ya daldım 😝😝
TheBaby Prenss_Annesi Diyetteyim😁 2 ayda 11 kg verdim. Üstelikte çok alternatifli aç kalmadığım bir liste ile. Diyetisyenim online 100₺ 15 günde. Yani çokta uygun. Sabah kahvaltı 4-5 alternatif var mesela canın ne istiyorsa onu yap ye. Akşamda aynı. Ara öğünlerde. O yüzden ilk defa sıkılmadan devam ediyorum.
incece_1 Prenss_Annesi gel beraber diyet yapalım 🤣 aynı dert bende de var hamilelikte hiç kilo almamıştım nerdeyse doğum yaptım yine zayıftım 1ay 21 gün oldu şiştim de şiştim
TheBaby Birsen2 Olmazki. Annemde alıyor liste meswla. O kadar farklıki menülerimiz. Kiloya göre ölçülerde değişiyor mesela. Ödeme görede.