Mec Fatosef ay evet evet sıcak duş al sık sık o da çok güzel süt artırır, maşallah Allah bol bol versin sütünü
Fatosef tgba-22 reflu den sanırım çünkü oğlum emerken duraksiyor sonra bi anda ağız dolusu kusuyor galiba sizin de aynı
Fatosef Mom670 ben duşta sıcak suyla masaj yaptım göğüslere sonra baya geldi sütüm siz de bi öyle deneyin belki artar
Fatosef Ruzgarbebekkk ben mama vermek istemiyorum şimdilik kendi sütümü vereyim 6 aya kadar en azından diyorum.
Irmakprensesinannesi Fatosef valla ben kızım da hem anne sütü hem mama veriyorum sütüm fazla olmasına rağmen çabuk yoruluyor memede çeker Ken kaşık biberon la takviye veriyrm doymuyorlar çünkü ve uyumasını istiyorsan açken uyumaz bir bebek
Irmakprensesinannesi Fatosef sıvı gıdalar tüket çorba bol su emziren annelere özel çaylar var onlardan tüket ev yapımı meyve suları ve stres ten uzar dur moralini iyi tut senin stres in çocuğa yansir
Ruzgarbebekkk Mom670 Mom670 aylık alması gereken gramdan fazla almış kilo olarak bırak dedi ama mamayı vermeyince de doymuyo gibi