pogacayanakli_aylamm Bebeğine alip yediren var mi? Bebekleriniz seviyor mu peki b3nde almayi düşünüyorum 7 zy 20 gunluk kizim marka olaeak farkliysa eger hangi markayi onerirsiniz.
Bilgekusunannesi pogacayanakli_aylamm Benim ki yiyo ama çok iştahlı değil normal tarhana yapınca daha iştahla yiyodu
endlesslove pogacayanakli_aylamm Ben alsım ve gerçekten tadı güzel kızımda severek yedi. Yeni bitti memleketten başka getirdiğim için almadım ama olmasa alırdjn
pogacayanakli_aylamm Aysealprsln benim yigenimde sevmemis ama markadan markaya tat degisiyordie belki
pogacayanakli_aylamm Ssunal bizim burda ev tarhanası yogurt ve buğdayla yapılıyor. Bu tarhanadan mi veriyorsunuz yoksa toz hâlinde olan mj
pogacayanakli_aylamm Bilgekusunannesi dediginiz tarhanaui nerden bulabilirum. Biz de bugday ve yogurttan yapılıyor.
pogacayanakli_aylamm 4345Ada tesekkue ederim e bebek gidincs alicam mutlaja denemek istiyorum insallah bebegim beğenir.
Sunlight pogacayanakli_aylamm iki çocuğumu da o tarhana ile büyüttüm. Tadını da beğeniyorum kötü değil bence. Ben bi kaşık tarhana bi kaşık irmik katıp yapıyorum çok lezzetli doyurucu oluyor.
Baby-ada123 pogacayanakli_aylamm geleneksel pazar diye bi site var herşeyi gerçekten organik ve güvenilir ben kızıma aldim çok da memnun kaldım severek de yedi
MotherOfAlmila pogacayanakli_aylamm Ben de bugun daha simdi edebekten, bebek tarhanasi, makarnasi ve de ekmegi aldim. Bugun tarhanayi yapicam bakalim.
yaseminoztrk pogacayanakli_aylamm aldım ilk 3 gün bayılarak yedi. Daha sonra ağzını bile açmadı ne yapsam yediremedim 🤷♀️
pogacayanakli_aylamm yaseminoztrk bazen bebeklerde oluyor kizim sevdigu yemegi bi anda sevmeye Biliuor. Daha sonra tekrar bi deneyin isterseniz tarhana gercekten vitamin deposu doğal olmasi kaydıyla
Mavisimbenim pogacayanakli_aylamm ben denemedim ama trendyolda beyorganik markasının Ürünleri çok övülüyor onlara bakabilirsiniz