Ensarmomy biz de aslında 7. Aydan beri ne oldugunu bulmaya calisiyoruz mr çekildi eeg girdi bir sürü tahliller yapıldı tuberoskeleroz (genetik bir rahatsızlık) tanısı koymuştu dr hatta bununla ilgili paylaşım yapmistim daha önce ama ciğer böbrek beyin hepsi temiz çıktı .gecen hafta dr atipik otizm olabilir psikiyatriye gitmenizi istiyorum dedi.yemeklere dokunmaktan tiksiniyor ,çok yemek seçiyor,oyuncakları sadece çeviriyor,kitaplarla ve kağıtlarla oynamayı seviyor ,kalabalıkta huzursuzlanıyor,evden başka bi yerde çok huysuzlanıyor. Oyuncaklarını koltukların altına itiyor sadece kendisi kalmak istiyor ortalıkta dağınıklık da huzursuz ediyor. Mesela tavuk resmi görüyor ama tavuğun gözünü inceliyor ,kanat çırpma hareketi yapıyor,kafasını sağa sola sallıyor,kucaktan ve sarılmaktan hoşlanmıyor. Ama gülümseme var ve göz teması az da olsa var.gece uykumuz doğduğundan beri düzensiz düzensiz olması çok fazla uyanıyor ve uyumuyor fazla hareketli elleri kolları tekrarlayan hareketler çok yapıyor. Rutini bozulduğunda da huysuzlanıyor lego kule gibi oyunlar ilgisini çekmiyor. Bana aşırı düşkün benimle uyumak istiyor hep bizde belirtiler çok fazla ama gülümseme ve göz teması olduğundan hafif otizm şüphesi var birde ellerini bileklerinden çok çeviriyor eller hep narin zarif şekilde duruyor .gel kızım dediğimde kollarını uzatmıyor kanat çırpıyor sevinince böyle yani