A_melek Kızlar resmini atarmisiniz birçok çeşidi var internette hangisini alayım ben bilemedim.. Birde gozyakmiyor demi ?
Zeyneplena34 A_melek https://resimyukle.io/r/GavuCZgPrK bu canım sabunda kuru ciltler için kremli sabununu kullaniyoruz eminim ki çok faydasini goreceksin. başta sivilceleri kurutuyor sonra iyileştiriyor Ama her gün kullanman lazim yuzune
[silindi] A_melek mustela ve la roche posay kullaniyorum. Dalin cok kotu bir kez sampuanini kullanmak zorunda kalmıştık cocugumun cildini mahvetti. Asla yaklasmam ona artik.
Daylight4106 Mustela kullanıyoruz doğduğundan beri kokusuda çok güzel şampuan, masaj yagi ve pişik kremi. Ama psik kremini bırakıp bepantol geçtim daha iyi geldi
MinikEcemmm Yusufagahinannesi bende sevamet aldim ama iyi dgil mjs mühendisin oğlunun sayfasında gördüm de…. e bebegin sampuaninjn da içeriği temiz mis ben elimdekiler bitsin ondan alicam
Damla6117 Gzdsrm e haliyle yaz her gün yıkadım bitiverdi şampuan bende anlamadım😂konuyla alakasız ama ismin gözde mi kızımın adı gözde de bu yüzden soruyorum
YesimKnc @Damla6117 pompadan fazla mı geliyo acaba 😜 saçları yoğunmuş ama maşallah bebişin çok güzel keşke paylaşmasaydın ben korkuyorum o yüzden 😒 valla Damlacım herkes farklı mı kullanıyo bilemiyorum benim daha duruyo aslında bitmeden stoklamak lazım malum biraz pahalı ama çok yararlı 🤌🏻
Damla6117 YesimKnc mustela pompadan az geliyor 1 saç yıkama için 2 pompa sıkıyorum sonra 2 daha 2 kere saçını yıkamış oluyorum sebamedin 1 pompadan daha fazla geliyor 1 saç yıkamaya 1 pompa yetiyor evet kesinlikle yedeklemek lazım Paylaşmasam ne olacak bi yere babannemle gittiğimde zaten duran çocuğu alıyor arabasında baksanıza kızımıza deyip herkese gösteriyor 🤦🏻♀️Bol bol okuyorum bende yavruma
Mommqueen A_melek bende herseyi mustela kullanıyorum şampuanı sabunu nemlendrcisi bebek yağı pişik kremi face stick hepsinden çok memnunum ☺️
Ozbek42 A_melek tabiki mustela aynı problem içn almıştım cok memnunum. Deterjan yerine duru granül kullanıuorum