reinamm enh-enh piyasadki bi çok korseyi biliyorum. Çevremdekilerde kullandı. Yamuna korseyi tek gecerim👍🏽
smsmzyc reinamm sitesine baktım da nasıl sizin kullandığınz uzun olan mı hangisini tavsiye edersiniz? Bende düşünüyorum da.
enh-enh Fatosbatin ben korkuyorum korse aldım bizde iki aylığız taksammı takmasammı kararsızım ama karnım çok yumuşak ve sarkık🥴🙄🙄🙄
Fatosbatin enh-enh Benim de öyleydi ama 15 günde bile güzel toparladı karnımı. Ben yumuna korse de aldım 1 ay bittikten sonra onu takıcam. Bence sende 3 ay bitince takmaya başla ben öyle yaptım ağrı olmadı
enh-enh Fatosbatin sordum. Bugün doktora tak dedi ztn ebebek owli almıştık taktım bugün Ağrı olmadı cok rahat geldi
Aselinannesi35 bluem çok düzenli kullanamadığım halde gördüm korse sizin vücudunuzun şeklini almıyor vücudunuz korsenin şeklini alıyor 👍
Fatosbatin enh-enh İnşallah. Nemlendirici krem süpür takıyorum ben o terletiyor öyle olunca daha iyi oluyor deneyin sizde bi
enh-enh Fatosbatin Fatosbatin evet bide kaşındırıyor ya bi çıkardım banyo için kaşındı karnım bide iz yapmış