nazenin3233 Mucizemsin21 gün-de iki defa 8 damla demişti sanki doktor yanlış hatırlamıyosam ama recetede yazıyordu kaç saat olacağı ben 5 saat falan koyuyordum en az .
agustos_bocegim Mucizemsin21 bize doktor günde 4defa sabah, öğle,akşam ,gece yatmadan önce 8er damla olarak vermişti doktorun dediğini uyguladim
Mucizemsin21 Deletedmom54554 ben sabah 7 gibi 9 damla bide akşama doğru 9 damla veriyorum 8 damlası anca gidiyor ama ağzına kaşıkla verince kaşıktada kalıyor acaba sabah öğle akşam mı vermeliyim 10 gibide maflor veriyorum
Mucizemsin21 nazenin3233 bende iki veriyorum da 3 mü vermeliyim diye merak ettim doktorum da söylemedi bende sormayı unuttumda
nazenin3233 Mucizemsin21 recetede 3 diye yazıyordu yanlış hatırlamıyosam açıp bi okuyun ona göre karar verin bence.
Sumeyyebaglan Her şeyin düzenli olanı makbuldür tabi ama ben sadece uyumadan önce kullanıyodum oğluma. Memnundum da
DaisyMom Mucizemsin21 duzenli kullanmak gerek ben gunde 4 defa 8 damla olarak verdim.Biberon kullandigi icin biberonun ucuna dokuyordum oyle hepsini cekiyordu.Ben cok faydasini gordum.1 ay kullandiktan sonra daha kullanmadim damlayi gecti cok sukur.
Mucizemsin21 DaisyMom kaç damla kullandın bide mesela hangi saatlerde ben sabah 7 de verdim öğlen 2 de verdim ama sanki yaramıyor ıkınıyor ıkınıyor çıkaramıyor
DaisyMom Mucizemsin21 gunde 4 defa 8 damla olarak verdim. oglen iki cok gec olmus 5 saat arayla veriyordum . Zeytinyagini tavada kizdirin biraz sogusun.Sonra bebeginizin karnina gaz masaji yapin youtubeden bakin.Benim kizima cok iyi geliyordu tavsiye ederim.
Veyselaras Mucizemsin21 Ben 6saat arayla veriyordum bu da bir günde 4kez yapıyor sekiz damla yaziyordu ama kaşıkla icirince iki damla fazla koyuyordum kaşığa