[silindi] gulsenkonakli 😁sıkıntı yok canım büyüklerden duyduğum benimde ama cidden gerçek bıngıldağın üstünde Konak kaşıntı yaptığı için bebekler dillerini dışarı çıkarır Veya çiğner
Smye [silindi] ya çok şaşırdım bi kaç gündür konağı var ve sürekli dilini çiğniyor bu arada 2 ay 10 günlük annemler hep agulama başladı dilini keşfetti ondan diyorlar
[silindi] Smye banyodan 20dk önce kafasına zeytinyağı sür hafif yumuşak bir tarakla tara 1hfta yap geçecektir inşallah 🙂 ve düzeldiğini göreceksin
milaseren Mina25 aynı dönemlerde her bebekte neredeyse görülüyor. Diş tomurcuklarıyla ilgiliymis. Zamanla unutuyorlar
Smye [silindi] yapıyorum 2 gündür gecti şükür ASıdan sonra banyo yapmadık oluştu normalde yoktu teşekkürler 😍
kumsalicem Mina25 kızım 3ay 12 günlük dün bende fark ettim dilini çiğnediğini ağzında bişey var sandım hep kıl tüy vb ama sık sık kontrol ettim yoktu 🤷🏻♀️ Ne için çiğniyor anlam veremedim 🥰
Mina25 [silindi] evet Konak var aaa hiç düşünmemiştim o yüzden olduğunu yağ ile malaj yapıp yıkıyorum inşallah düzelir
Pelinzade Aynen şakıZ gibi çiğniyor kıpkırmızı yapıyor dilini altı aylık olacak iki Aydır çiğniyoruz dişlerine az kaldı çıksaydı artık rahatlasaydı yavru m