HungryWolf Yeni basladiginiz icindir icerisine zeytinyagi damlatin denediklerinizin. Ama ileride fazla sut urunu kabiz yapabilir.
Esra___ HungryWolf 3 gün kuralıyla başlamıştım zaten bir süre vermeyeyim en iyisi çok da sevmişti ama 😊
Esra___ Ayb kaka yapmaması dışında bir sıkıntı yapmadı ama bu da bir alerji belirtisi midir bilemiyorum
Ayb Esra___ alerji diyemeyiz ancak hassasiyet göstergesi olabilir. Bazı uzmanlar bu nedenle yoğurdun azar azar verilmesini önerir. Başka bir sebzeden sonra tekrar deneyip test edebilirsiniz
HungryWolf Esra___ zaten 3 gun kuraliyla devam edin kesinlikle. Yeni ek gidaya gectigindendir o. Ama yogurduna sebzesine 1 cay kasigi zeytinyagi ekleyebilirsiniz.
ikikizannesi Esra___ sikintisi olursa dr. Reflor damla yazdirabilirsin huysuzlugu yoksa sorun yok normal
Esra___ ikikizannesi çok huysuz son birkaç gündür diş çıkarıyor onunla da alakalı mıdır bilmiyorum yoğurt vermeyeceğim artık sanırım o zaman netleşir durum
ikikizannesi Esra___ anladim cnm sindirememis ondan reflor damla ile ek gida ver bi sure kutu mamalar var kasik mamasi onlardan kullan
Deletedmom115 Esra___ Kabızlık değilde gaz yapabilir ama normal bir durum ek gıdaya geçince böyle şeyler düzelir
Esra___ Deletedmom115 evet Cnmm çok şükür bugün yaptı 😊 gayet de rahattı zorlanmadı nasıl Sevindim anlatamam
DFM Yoğurt gaz yapar gece verme dediler banada. Gecede gündüZde veriyorum. Bazen sab veriyorum arkasından orası ayrı 😂