Esra___ Oğluşum 6 aylık ek gıdaya yoğurt ile başladık normalde günde en az 1 defa kaka yapardı 3 gündür yapmıyor 😔 sadece gaz çıkarıyor acaba yoğurt kabız mı yaptı bilgisi olan var mı
Thesra Esra___ Yoğurt kabız yapmaz ama bağırsakları yeni gıdaya alışmaya başlıyacağı için olmuştur sıkıntı yapmayın yapıcaktır er ya da geç😌
Ayb Esra___ yoğurt peynir gibi godalar bazı bebeklerde alerjen etki ya da hassasiyet gösterebilir. Sebzelerle devam edip ilerleyen dönemde tekrar yoğurt deneyebilirsiniz
ikikizannesi Esra___ sikintisi olursa dr. Reflor damla yazdirabilirsin huysuzlugu yoksa sorun yok normal
Esra___ Ayb kaka yapmaması dışında bir sıkıntı yapmadı ama bu da bir alerji belirtisi midir bilemiyorum
HungryWolf Yeni basladiginiz icindir icerisine zeytinyagi damlatin denediklerinizin. Ama ileride fazla sut urunu kabiz yapabilir.
Esra___ HungryWolf 3 gün kuralıyla başlamıştım zaten bir süre vermeyeyim en iyisi çok da sevmişti ama 😊
Ayb Esra___ alerji diyemeyiz ancak hassasiyet göstergesi olabilir. Bazı uzmanlar bu nedenle yoğurdun azar azar verilmesini önerir. Başka bir sebzeden sonra tekrar deneyip test edebilirsiniz
HungryWolf Esra___ zaten 3 gun kuraliyla devam edin kesinlikle. Yeni ek gidaya gectigindendir o. Ama yogurduna sebzesine 1 cay kasigi zeytinyagi ekleyebilirsiniz.
Esra___ ikikizannesi çok huysuz son birkaç gündür diş çıkarıyor onunla da alakalı mıdır bilmiyorum yoğurt vermeyeceğim artık sanırım o zaman netleşir durum
ikikizannesi Esra___ anladim cnm sindirememis ondan reflor damla ile ek gida ver bi sure kutu mamalar var kasik mamasi onlardan kullan
Deletedmom115 Esra___ Kabızlık değilde gaz yapabilir ama normal bir durum ek gıdaya geçince böyle şeyler düzelir
Esra___ Deletedmom115 evet Cnmm çok şükür bugün yaptı 😊 gayet de rahattı zorlanmadı nasıl Sevindim anlatamam
DFM Yoğurt gaz yapar gece verme dediler banada. Gecede gündüZde veriyorum. Bazen sab veriyorum arkasından orası ayrı 😂