Tazemomy Hanımlar 2 buck aylık oğlum var ilişkiye baslayali 1 ay ya oldu ya olmadı bı haftadır kasik ağrım var adet ağrısı gbi ama hasta olmdm hiç korunmadk hamile kalmis olabilir miyim test yapsam çıkar mı
Betul1 Tazemomy hiç korunmadıysanız hamile olabilirsiniz doktorlar rahmin çocuğa alıştığını daha kolay hamile kalındığını söylemişti bi test yapın
Zelisblt Tazemomy hiç korunmadk hamile kalmis olabilir miyim Yani şu soruyu okuyunca fıkra okuyormuş gibi hissediyorum 🙄🙄
Adababy Tazemomy bune cesaret yiğidim. Kızım 9 aylık bende şu an şüpheliyim hemde korunduğumuz halde ama olmayada bilirim inşallah değilimdir diye dua ediyorum
Bgmmm Tazemomy emojinizden anladığım kadarıyla düşünmüyorsunuz henüz gebeliği. Ee neden o zaman korunmadan ilişki yaşıyorsunuz hamile kalma ihtimaliniz olduğunu bile bile. Buradaki insanlar nasıl yorum yapabilir ki sizin korunmasız ilişkinize ya da hamile olup olmadığınıza.
Nltka Vücut hamilelikten yeni çıkmış ama hamile kalmaya da çok müsait olur diye biliyorum. Ayrıca süt korumaz inanmayın. Ve muhakkak bir test yaptırın hamile olabilirsiniz çünkü
Mommyys Testler bile doğru sonuç vermiyorken genelde biz nereden bilelim ya hamilemisin değilmisin !!
Seraay_Aytac Tazemomy korumadık derken yani serbest mıydı eşin😳 eğer geri cekinmede olmadıysa hayırlı olsun canım
Mommyys Seraay_Aytac valla dalga geciyorlar milletle sanki yaa çığırından çıktı forum . Ne bilelim sen hamilemisin münecimm degılız ya git test al doktra git .. korunmadım hamilemiyim nedir ya
Ndrg-12 Tazemomy bacım ben korunurken hamile kaldım sen korunmadan hamile kalır mıyım diye sormuşsun 🤷🏻♀️
DamlaDorukhan Tazemomy hiç korunmadk hamile kalmis olabilir miyim test yapsam çıkar mı Şakamı bu🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seraay_Aytac Mommyys korunsa di cem tamam ama korunmadan da ne bilim.😳 Ben hamile kalmamak için dört dönüyorum 😂
Mommyys Seraay_Aytac yaniiii dimii .resmen dalga geciyorlar ya bukdr cahl olunmaz bence bilmeyecek kdr bunu
Tazemomy Egehaninannesii aynen Aynen insanı gibi bişey soruyoruz yok munnecinmiyiz demeler filan yahu demekki ikinci çocuğu hemen istedm korunmadm benim aklim yokmu sanki tecrubeli olanlara sordm düzgünce danisma acisindan ama yok linç tayfa gen iş başında vala tebrik ediorm canm bunları ne dim
Bgmmm Pembepanterr bi de istemedim korunmadım diyor. O zaman niye hamilemiyim diyorsun değil mi. Sonra her şeye linçliyorsunız deniyor. Bazı insanlar gerçekten akıl tutulması yaşıyor.