Fhmasyslt hunilimomm bence de inanarak takmak gerekiyor boyle şeyleri ve ibni sina zamaninda bile kullanılıyormuş
Barlasb10 4 aylıktı taktığımda oğlum dişleri geç çıktı ilk dişi çıkarken boynunda takılı değildi 2 gün sancı çekti sonra kolyeyi taktım 2. Dişini anlamadık Bile bi baktık diş var
Barlasb10 Fhmasyslt geceleri çok ağladı normalde ağlayarak uyanmazdı zor sakinleştirdim hep kolyenin gerçekten faydası oluyor
Minikmanti hunilimomm nerden aldınız acaba? Biz hç fayda görmedik sozde sertifikalo geldi ama değişen bişey yok bzde:( acaba orjınalmı değildi
hunilimomm Minikmanti İnan hic adını hatırlamıyorum üstünden 2 sene geçti bizimki de sertifikalı idi tuzlu su testi yaptım bide olmadı temiz bi toprakta onu bi yıkayın öyle kullanın
HaLe31 Minikmanti yakınınızda bahçe vs bir yer varsa topraklamayı deneyin biz toprakladıktan sonra daha etkisini gördük öncesinde işe yaramıyor bu diyorduk
Alev11 Bizde 5 buçuk ayligiz salya çok fazla ne bulsa ağzına götürüyor dış patliycak gibi çok zorluyor kolyesi bilekliği var ama taksam onuda ağzına goturcek dye takamiyorum ayak bileğine taksam olurmu kizlar
Minikmanti klcsb nerden almıştınız kolyeyi bn trendyoldan bı satıcıdan aldm ama fyda görmedk hatta arada cıkartıp toprga gömuyrm 1 gece negatfleri gtsin dye
Aysegulsvg Dery aynen geçen emzik zincirini kopartıyordu kolye ondan da hassas hayatta takmam ya varsın aksın ağzı
Deletedmom0737 Benim bu kolyeleri yapan bir arkadaşım var o yaptı bana ama henüz getiremedi bebem zaten bir aylık taşların orijinal olması önemliymiş öyle söylüyordu ama genel olarak hiçbir fikrim yok bu konuyla ilgili
Mom7856 Srtn şu an kaö aylık 2 aylık boynunu rahatsız etmedi mi bende aldım 17 aylık kızıma daha dün taktım 2 buçuk aylık olana da taktım ama geri çıkardım sanki rahatsız edef gibi geldi
Asya12 Fhmasyslt salyalar baslar baslamaz taktim salya hic ama hic olmadi ama disleri zor cikariyor oglum .14 aylik suan birkac aydir kullanmiyorum artik agzina goturup disliyor .eltimin kizi o sekil kirdi allahtan yutmamis .dikkat edin zararlari da var kullanmiyorum artik.
Papatyabeyazi Fhmasyslt 10 günlük olduğundan beri bileğinde kolyesini almıştım korktum dolanır falan diye bilekliğe çevirdim . İlk dişlerini nasıl çıkardığını hiç anlamadık ama bileklik sayesinde mi bilmiyorum 😊 çünkü Diğer dişlerde huysuzluk yaşamıştık 😊
Nidabayar Fhmasyslt kesinlikle öneririm 4 dış birden geldi hiçbir şey anlamadık inanarak takmayi unutma