Zey6 YigitAlpsMom https://www.koctas.com.tr/aspirator-modullu-hazir-mutfak-dolabi-240-cm-beyaz-mese-tezgah-dahil/p/1000236354 Bizim yerin müsaitliği bakımından set üstü ocağı tezgahın üzerine koyduk. Ama fotoğraftaki gibi yapılırsa gayet yeterli tezgah olur diye düşünüyorum. Zaten koçtaş Bauhaus ikea kendi ölçü ve bütçenize göre ayrıntılı arama yaparsanız bulursunuz diye düşünüyorum
Zey6 YigitAlpsMom tezgah memer olmayışıda bıçak darbesi ve sıcağa karşı biraz daha dikkatli davranıyorum. Bide tabi kalite de fiyatı doğrultusunda. Zamanında acaba tezgahı mermer granit yaptırsak mı diye düşündük ona sadece 2 bin civarı demişlerdi
sokomel YigitAlpsMom biz eski evimizde ikeadan yaptırmıştık beyaz oymalı siyah kulplu modellerden ve mutfağımız aşırı küçüktü. o kadar güzel olmuştu ki😍 koçtaşınkiler çok kaliteli değil ama ikea şahane. kesinlikle öneririm. ayrıca çok fazla girinti çıkıntı dolapların arkalarını kesmeli vs işler vardı. ustaları o işleri de çok başarılı yapmıştı.
YigitAlpsMom sokomel dün inceledikte eşimde pek kaliteli bulmadı Koçtaşınkileri birde ikeaya bakalım teşekkür ederim 🥰
Alya_7 YigitAlpsMom sadece çok ıslak bırakmamaya özen göstermelisiniz.Onun dışında bi sıkıntı yaşamadım ben tezgahın rengi de siyah
YigitAlpsMom Alya_7 Googleye IMG yükle yazıp ordan resim yüklüyorsunuz altta linkler oluyor sonu jpg ile biten linki kopyalayıp burda yapıştırıyorsunuz
Rikaa YigitAlpsMom ikeanin koctasin kalitesi olmaz ki sunta lam onlar. Mdf yaptirin ustunuze duser. 13 bin cok iyi bir fiyat uygun yani.
YigitAlpsMom Rikaa öyle ama mutfağımı görseniz küçücük o kadar fiyata değmez yani birde içinde mermeri yokken o fiyat daha bunun boyası var mermeri var fayans falan derken 20 yi bulur
Rikaa YigitAlpsMom o mermer dediginizin ustune koyamazsiniz sicak bir sey, digeri belenco dur buyuk ihtinal her sey koyulur, kaliteden dolayi fiyat degisir ben mimarim ikeayu hicbir musterimin evine sokmam yarin obur gun rezil eden bir urun
Bozzzzy YigitAlpsMom ikea dan al bak lütfen ben mobilyalarımı Bellona’dan aldım gittim geldik keşke ikea alsaydım dedim kalite farkı var lütfen keşke dememek için ikeadan al canım
YigitAlpsMom Rikaa yok normal marangoza yaptırmak için sorduğumuzda o fiyatı verdi normal mermerden bahsediyorum zaten koctastakiler dandik geldi bize