Yusufali06 Efilimmm martta doğdu nisandan beri hergün yıkıyorum. Ama kışın nasıl olur bilmiyorum tecrübeli anneleri bekleyelim bakalım ne diyecekler
Balperisi Efilimmm eviniz sıcaksa her gün yıkayabilirsiniz. Kızım 14 aylık her gün yıkıyorum . Özellikle 4. Ay atağında uykuya geçişini çok kolaylaştırdı bu sayede uyku rutini oluşturduk.
Fatmaali Efilimmm Ekim ayında doğdu kızım.2güne bir yıkadık sürekli.Hala aynı şekilde yıkıyoruz.Kışın ev sıcak olmasına rağmen elektrikli sobada açtık üşümesin diye.Çok şükür hasta olmadı hiç.
Deletedmom54554 Efilimmm kızım hasastı siye haftada birdi ama küçüğüne 4 günde bir yaparım sanırım hava durumuna da bağlı
Balperisi Efilimmm korkmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz 😇 herşeyden korursanız çok çabuk hasta olur. Banyodan sonra güzel kurularsanız ve ortama uygun giydirirseniz bir şey olmaz
Fatmaali Efilimmm Korkmayın bişey olmaz inşallah😊Bi ara sudan soğumuştu girmek istemiyodu banyoya.Şimdi tekrar alıştı çok seviyo suyu.Su kuşu oldu iyice🤭
Esilahanm1 Martta doğmuştu kızım gün aşırı yıkıyordum bu kış da öyle yaparım muhtemelen en fazla iki gün durur üçüncü gün yıkarım
Aybukeea Efilimmm kışın her gün yıkardım artık 1 yaşında ve hiç durmuyor küvette artık iki üç güne bir yaparım diye düşünüyorum çünkü etrafı suyla dolduruyor sürekli