Leylaa_
Önce oğlumu anlatayım yarın da kızımı anlatırım 😂
Oğluma hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra babam kalp krizi geçirdi babam benim dünyam herşeyimdir, tüm hamileliğim zaten sıkıntılı geçti düşük riski sürekli kanamalar idrar yolu enfeksiyonu, 2 tane diş çektirme vs vs. 36.haftaya girdiğim gün 10:00 da kontrolüm vardı sabah saat 8 de biz yatağın içindeyiz eşimin telefonu çaldı - sakın senaya söyleme o duymasın cenaze var gibi falan fistan gibi cümleler kurdu Eşimde tek gözü kapalı tamam tamam deyip kapattı o anda kalbime bıçak sapladılar gibi oldum o kadar kasıldım ki nolmuş dedim yok birşey yat uyu dedi sonra ayağa kalktım ağlamaya başladım babama mı birşey oldu diye daha sonra eşim gülerek yok baban iyi sadece babanın halası ölmüş dedi 🤦♀️🤦♀️ kayınpederler de köye babamların yanına gidecekmiş(Sakarya’ya) onu haber vermek için aramış 😂deli gibi ağlayan ben birden gülmeye başladım o anki korkunun nelere mal olacağını hesap etmeden 😂 kalkıp hazırlandık ama ben ard arda 2 büklüm oluyorum doğum yaklaştı ondan galiba diyerek geçiştiriyorum sonra arabaya bindik bana şiddetli bir regl ağrısı girdi ama geçmek bilmiyor eşime biraz hızlı gider misin ben pek iyi değilim dedim hızla şiddetlendi ağrım hemen hastaneye yetiştik Dr alttan muayene etti doğum başlamış dedi eşimi eve bebeğin kıyafetlerini almaya yolladım ve hastanede tek kaldım yanımda kimse yok herkes köye cenazeye gitti, lavaboya Bi girdim kanamam başlamış ben başladım ağlamaya eşimi arıyorum çabuk gel ben doğuruyorum diye 😂😂 yazık adam telefonda beni sakinleştiriyor sonra eşim geldi oda da başbaşa sancı çektik akşam saat 6 oldu son kez ultrasona alıp doğumhaneye alacaklarını söylediler sonra Dr gözlük altından bakarak bebeğin boynuna kordon dolanmış acil sezeryan demesin mi 🙈 sakın ıkınma diyerek alel acele sezeryana alındım ve ilk göz ağrımı kucağıma aldım ♥️🤲