gulsahxemel Arkadaşlar süt alerjisi olupta ürünleri kullanmadiginda yüzündeki lekeler ve sikintlari geçen bebekleri olan anneler var mii
Merve_kozz gulsahxemel bizdede cıktı alerji diyete basladık dün bakalım ne olacak sizede cok geçmiş olsun 😔
gulsahxemel Eylulksk mukuslu kaka vardı bzde başka gozle gorulur bi şey yok Du kaka testi ypldı gizli kan cki öle söylediler sadece süt ürünleri kestm dün cok yoğun egzama tarzı yüzünü ve vucudünü sardı alerji iğnesi yplDi suan iyi ama gece uykuşunda çok aglyor gnduz çok huysuz araştırmaya gtmesi gerekiyor randevu bulamiyorum
Merve_kozz Eylulksk kilo alamamıstı bu ay hiç birde ben doktora emzirdiğimde ve mama verdiğimde suratında kızarıklıklar cıkıyor dedim ondan snra bir sürü test yapıldı. Kan testi idrar testi kaka testi
Merve_kozz Selenimom deneme yanılma mı yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz. 3 gün kuralı varmıs galiba
Ssongul gulsahxemel benim oğlumda öyleydi canım yüzünde egzemaları oluşmuştu diyet uygulamaya başladıktan 10 15 gün içerinsinde geçiyor tabi biz bir de krem kullanmıştık ☺️ Çok geçmiş olsun hemencik geçsin inşallah 🤲🏻
Selenimom Merve_kozz yok canım sadece süt ve süt ürünlerini kestim ama bugün cipura aldım ve 3 gün alerjen hiçbir şey yemicem bakalım balık alerjimiz de var mi
gulsahxemel Mom34 aldım ama mayısın 28 ne ve hiç durmuyor devamlı ağlıyor ya insan gerçekten çok yoruluyor ya bazen onunla aglck gbı olyrm😔
Mom34 gulsahxemel bilmez miyim. Benimki ne emiyo ne uyuyor. Bu saat oldu daha yeni emiyo bugün düşünün o da uykuda. Ben de ayın 4ünde 20sine randevu alabildim diye sukrettim.
gulsahxemel Selenimom ya szn bebekler de kaKa yapamama var mı Bn çok üzülüyor um devamlı ağlıyor sakın uysal kizzim gtti yerine devamlı ağlayan szlanan bi bebek geldi içim parcalaniyr ya 😢😢😔
Merve_kozz Selenimom of ben ne yiyeceğimi bilmiyorum doktor kocaman bir liste verdi bunları barından yiyecekler yemeyeceksin diye ama hepsine de alerjisi yoktur ki
Selenimom gulsahxemel normalde günde 10 kere falan yapardı ama laktazm kullanmaya başladıktan sonra 5 6ya dustu
Denizimmm Bu benim de merak ettiğim bir konu. Kakası bebeğimin yeşil ve köpüklü. İnternette okuduğuma göre ya alerji ya da önsütü çok almasından kaynaklı gazdan dolayı oluyormuş. Ama kilo alımı vs iyi. Test yaptırsam mı bilemiyorum
Elele Denizimmm kakasında kötü koku da oluyor mu benim bebeğim de çok sıvı ve yeşil kaka yapıyo üç gündür çok kötü de kokuyor
Selenimom Merve_kozz bize sadece süt ürünleri dedi yumurta yediğim gün kakasında kan vardı tesadüf mü bilmiyorum ama bugün onu da yemedim Bi sorun yok şu an çok şükür
Merve_kozz Selenimom bende deneme yanılma yapıcam neye alerjisi var bulmam için süt içmeyi bıraktım aynı şekilde süt ürünleride yemiyorum. Etleri denicem bu hafta
Selenimom gulsahxemel 10 güne kadar kaka yapmamaları normal demiş arkadaşımın doktoru. Onun kızı da4 5gune bir yapardi