Mom62636362 papatya011 maşallah uzunmuş boyunuz gerçekten, genler de önemli faktörler. Ben normal vaktinde doğdum da ne oldu 1.56 boyum 😂😂 maşallah kuzunuza 🥰🥰
papatya011 Mom62636362 gen gerçekten önemli ben annemden sonra en kısa olanim 😂 erkek kardeşim 189 ama annem 150 😂 baba büyük katkı sağlıyor boy konusunda o yüzden üzülmeyin erkek çocuğu uzar gider 🤭
papatya011 ezogelinn millet zayıf der kilolu der her türlü insanın içine bir fesatlık sokuyorlar ama sağlıklı olduktan sonra isterse tombik olsun isterse de çöp gibi 🥰
papatya011 2Minnosannesi MaşAllah 15 ay mi var aralarında 😍 nasıl anlasiyorlar mi zorlandiniz mi iki tane olunca 🥰
2Minnosannesi papatya011 Zor ama alışılıyor bir süre sonra arada bir oyun oyuncak kavgaları var ama genel olarak anlaşıyorlar çok seviyorlar birbirlerini 😍
TheLatte papatya011 25 aylik oğlum 12.200 kilo boyuda 90 cmdi en son . Zayif ve kısa duruyo bizimki 😂
papatya011 TheLatte demek ki ileride fit olacak şimdi zayıf derler büyüyünce keşke bizde öyle olsak derler 🤭
Glbhrylmz Beyzakiz Maşallah daha ne istiyorlar bizimki sizinkinin yanında oyuncak bebek gibi durur o Zaman. Allah’ım korusun maşallah. Kimseye bakmayın
Dilaylaa Benim kız en son iki yasinda yani 14 kilo 97 cm idi . Birkaç ay geçti şimdi ne kadar bilmiyorum 🤷bir yaşında da 9, 10 kilo civarıydı zaten
Eliftoprak44 papatya011 oğlum 12 ay 24günlük. 12 aylıkken 86cm boyu. 12 kiloydu. Ama zayıf duruyor kilolu değil