Eda-07 Hanımlar 4 ay 12 günlük oğlum var. Araba da asla durmuyor. Arabadan inince susuyor binince tekrar ağlıyor. Boyle bişey yaşayan var mı ? Ya da ne yapmam gerekiyor.
Yasemin58 Eda-07 pekte çaresi yok valla benim oğlumda öyle kriz tutuyor resmen şehir içinde gitmeye korkuyordum şuan 18 aylık az buçuk duruyor çok zor ya
HaLe31 Eda-07 biz yaşıyoruz oyuncak vs yanına koyuyorum askılı oyuncaklar var ondan asıyorum bizde işe yaramadı belki sizde yarayabilir
cemreninnannesii Eda-07 emzik kullanıyor musunuz ben çareyi öyle buldum 4 aya kadar emzik tutmadı ve arabada asla durmadı sonra emziğe alışınca 6 saatlik yolu bile çok rahat gidiyoruz
Eda-07 Yasemin58 evet çok zor katıla katıla ağliyor resmen ancak arabadan inince sakinleşiyor bebek arabasini peki seviyo mu
Yasemin58 Eda-07 onuda sevmedi 1 yaşına gelmeden bitti bizde 10 aylıktı yürüdü,sadece bisiklet var ebeveyn sürdüğü ona bildiriyorum
Eda-07 Yasemin58 çok zor oluyo surekli kucakta gezmek istiyo bizimkisi bi turlu bebek arabasina da aliştiramadim nasil yapicam bilmiyorum bende. Heryere kucakta gitmek istiyo. Şuan bi de heryer ilgisini çekiyo hiç durmuyor
Yasemin58 Eda-07 anlıyorum valla öyle zorlu yolda da uyumuyor altımın oğlu vardı aynı yaşıt o hep uyurdu çok severdi arabayı,bizim öyle şansımız olamadı hiçbirşey ilgisini çekmedi,millet 2 bebek arabasi alıyor ben daha birinciyi eskitemedim
Eda-07 HaLe31 Bu şekilde de denedim ama malesef durmuyo arabadan indiriyoruz ses yok çocukta. Acaba diyoruz araba mı tutuyo. Ya da kapali yer mi sevmiyo diye dusunmeye başladik artik
Eda-07 harley bizim ki de tam tersi doğduğundan beri sevmiyo alışsin diye bindiriyoruz ama yok alişmiyo
HaLe31 Eda-07 5 buçuk aylık hala durmuyor eğitici kumanda aldım ışıklı müzikli belki ona durur diye ona da durmuyor, oto koltuğu alacaktık baktık adam arabada durmuyor gerek yok masraf yapmayalım dedik vazgeçtik
Eda-07 cemreninnannesii yok emzik aliştiramadim bi turlu ara ara halen veriyorum bazen emziği ısiriyo sonra atiyo
Eda-07 Yasemin58 cok kotu ya yolda kaç sefer iniyoruz sussun diye gozlerinden yaş gele gele ağliyo bi de mecbur iniyoruz oyle olunca
cemreninnannesii Eda-07 seni çok iyi anlıyorum inşallah tutar yoksa o yolculuk var ya hiç çekilmiyor 10 dakikalık yer bile 10 saat geliyor iniyorduk arabadan sustur oyala tekrar bindir oyuncak göster salla derken sinirlerim alt üst oluyordu
Eda-07 harley öne bindik arkada oturdum. Hatta arabamiz doblo arka tarafina beşiğini koydum hamak tarzinda beşiği var. Belki sallarim uyur hani susar diye o da fayda etmedi