Gulumse1 Günaydın sevgili anneler 18 ay öncesi önerilmiyor ama oglumdan görerek kızımda eeee eeee kaka kaka diyince 2 gün oldu oturtuyorum. Tuvalete büyük ve küçüğünü çok rahat şekilde yapıyor. Çok seviyor ve mutlu erken başlasam bir sorun olur mu?
ejderyaaa Gulumse1 neden sorun olsun ki keşke söylesinde hemen başla bnm hala çözemedm 26 aylık 27 ye gircz
Balkupum2505 Gulumse1 ayy ne güzel hic bisey olmaz ne mutlu size bende alistirmak istiyorum 16 aylik olmak üzereyiz 😊
Slmnese Çocuğunuzdan gelen sinyalleri takip ederek başlayabilirsiniz tabiki de. Her çocuğun gelişimi farklıdır 18 ayda başlanması gerekiyor diye bir kaide yok.
Gulumse1 Slmnese okuduğum kadarı ile 18 ay öncesi önerilmiyor yazıyor. Oğlum com geç öğrendi kız erken olunca affalladim bayagi
irva Gulumse1 Benim oğlum şuan 10.5 aylık.Gece belli bir saat dilimine çişini tutuyor o zamanda asla beze yapmak istemiyor.O saat geldi mi alıp wc götürüyorum oraya yapıyor çok da mutlu oluyor.😁 Erken öğrenmeleri gayet iyi bir şey bence.
Slmnese Gulumse1 canım kızlar mesanesini erkeklere göre daha erken kontrol edebiliyor. Bundan sebep olabilir. Ufak bir dene yani zorlamadan onun isteği ile. Baktın olmuyor yeniden beze devam. Oğlum 30 aylık nerdeyse 3 haftadır uğraşıyorum anca anca tepki vermeye başladı. Tuvalet eğitiminde çocuğun hazır olması en önemli etken
Gulumse1 Woody aaaaa ne kadar güzel böyle duyunca daha da mutlu oldum. Bezleri bitireyim diyordum. Vazgeçtim
irva ejderyaaa Öyle tabi.Ben şu durum için hiçbir şey yapmadım mesela.Doktorumuz refleksi erken gelişmiş bu iyi dedi.Daha erken bezden kesersin dedi bana mesela.Ben zaten 1 yaş sonrası düşünüyordum öyle 2 3 yaş beklemem.
Waffle Gulumse1 sinyalleri varsa neden olmasın ☺️ Her çocuğun gelişimi farklıdır sonuçta siz annesi olarak daha iyi bilirsiniz bunu
Gulumse1 Waffle oğlumda çok zorlandım bitirdi beni kendisi de çok zorlandı kıza da yanlış birşey uygulamak istemiyorum
Waffle Gulumse1 siz annesi olarak sinyalleri olduğunu hazır olduğunu düşünüyorsanız bu fırsatı değerlendirin derim ☺️
Gulumse1 Slmnese oğlum da sizin anlattiginiz gibi hazır olamadı 33 34 aylıktı zorla başladık ama kızım istekli çok şükür inşallah yormaz beni fazla sizde güzel bir şekilde atlatirsiniz insalalh