Mom8763 Biz güne saat 5 de başladık oda gece sürekli beşik salladım allahım ne zön geçecek bu günler Ya 1 haftdan beri baş ağrım hiç geçmiyor uykusuzluktan😪😴2ay 8 günlük hiç uyku yok büyük kızımda uyandım şimdi ona kahvaltı hazırlıcam 😂
DaisyMom Mom8763 uyandim uyandimm sanada gunaydin 🙈 kafayi yicem bi gun ama hayirlisi 7 ay 14 gunluguz 1 bucuk saattir salliyorum.Uyuyor ama uyaniyor.Vallahi gecmiyor bu gunler😬😬
tekboynuzluat Mom8763 günaydın canımm😍 analık işte bizim mesaimiz bitmiyor😂 benümde kızımın tüm gece burnu tıkalıydı uyuyamadı yavrum sprey bile acmıyor🥲
Mom8763 tekboynuzluat yaa kıyamam canımın içiii sprey zaten bir işe yaramıyor benımde beratın burnu tıkalı bugun izotonik serum alıcam o güzel açıyor
KumsaLina tekboynuzluat serum fizyolojisi var bende kullanıyorum çok işime yarıyor sizde tavsiye ederim 🌸
Hafisee Mom8763 valla 3 den beri sancı çekiyor yatamadım az önce kakasını yaptı sırtına kadar cıktı delirdim . Şimdi sallıyorum cin gibi bakıyor . Afedersin tuvaletim var gidemiyorum uyumasını bekliyorum . Belki uykusuzluktan tuvalate de gitmem oda ayrı bir konu 😁 sırtım kambur kaldı genç yaşta
sonsuzmutlulukkk Mom8763 Günaydın 😪çok hasta bir geceydi 😝kızım oğlumve ben boğaz enfeksiyonu olmuşuz.butun gece ağlama dolu anne anne aciyo diye 😥
Mom8763 sonsuzmutlulukkk kıyamam ya hava tam hastalık havası Sinem abla benım nehirde üşüttmüş öksürüyor bende grip olmuşum zaten 🥲
Oguuu26 Günaydın 6da emmeye uyandı emdi ama şimdi kıpır kıpır uyumamaya çalışıyor beşikte sallıyorum sürekli ama dalamadı gitti bu bebee👀🤤🥱🥱
Mom8763 Mom345 aydı ne yazıkki kahvaltı yaptık evleri topladım pazara gitçez eşimin uyanmasını bekliyorum 🥲
DaisyMom Mom8763 bir kac gundur boyleydi bugun baktim on ust dislerin yan tarafindaki damagi beyazlamis.Galiba o yuzden ve ateslendi sabahtan beri gecmedi.5 aylikken cikartti alt dislerini ama hic boyle olmamisti 🥲