Rabiasya04 Merhaba a dostlar. Kış gelmeden eşimle ve kızımla şöyle bı tur yapalım dedik Kırıkkalede oturuyoruz burdan çıkıp Kayseri Urfa Maraş Antep falan gezmeyi düşünüyoruz yol üzeri başka hangi şehirler varsa tabi sizler hangi şehirden katılıyorsunuz bulunduğunuz şehrin neyi meşhur nereleri gezmemizi önerirsiniz kızım 5 aylık ilk defa böyle gezeceğiz heyecanlıyız buyrun gece sohbetine 😍
Ah_neredeee_vah_neredeee Rabiasya04 İzmir 🧿 herşeyiyle ünlü :🤭 denizi , insanı , sahilleri , yemek kültürü , gece yaşantısı , kızları , tarihi yerleri , köyleri , şarapları çok yer çok şey var
Almilam_21 Rabiasya04 AMED karpuzu ile meşhur 10 gözlü köprü gazi köşkü hz. Süleyman kirklardaği Dicle vadisi oho daha neler neler çok seviyorum memleketimi doğma büyüme Diyarbakır aşığım resmen
Rabiasya04 Biraslanannesii Ora baya uzak ama gelmek istediğim yerler arasında 😍 seneye rotamızı oraya çevirmek isterim 😍
Rabiasya04 Ah_neredeee_vah_neredeee Ah İzmir. 1 kere geldim çok gezmedim içimde kalmıştı. Olabilir aslında
Rabiasya04 TugbAlperen ilçede oturuyorum deliceye eşimin işinden dolayı 😊 sen ? İlk defa kırıkkaleli görüyorum burda 😍
Ah_neredeee_vah_neredeee Rabiasya04 bence birkaç gününüzü ayırın bu şehir için biz bile 8 yıldır buradayız hala gezmediğimizzzzzz yerleri dolu ☺️ Kendi memleketimden sonra sanırım gerçekten en sevdiğim şehir İzmir ☺️
TugbAlperen Rabiasya04 bizde Yahşihan dayız podium.un ilerisinde bende görünce çok sevindim.bu posta cevap verebilmek için kaydoldum 😂😍
Rabiasya04 Ah_neredeee_vah_neredeee anladım sanırım bursa olmaz 🤗😍 ama güzel şehir. Gerçi güzel vatanımın her yeri güzel