Elvinmeva birtutamsac köpük şampuanını kullandık yenidoğandan itibaren 6.5 aylık hala bitmedi o 2 güne bir yazında hergün yıkamama rağmen annemlerde de baby me nün pembe şampuanı oda gayet güzel kullanıyoruz alerji vs yapmadı bebeğimin cildi çok hassas olduğu halde muhendisinoğlunda içeriği temiz olan listeler arasında da var bi deneyebilirsin bence
birtutamsac Elvinmeva bende orda gördüm içeriği temiz diye bi denemek istedim burda da memnun kalan kalmayan kaç kişi var öğrenmek istedim, teşekkür ediyorum 🤗
birtutamsac Polikistikannee dalin alerji yaptı bize annemlerde kullanmıştım doktor uni baby ya da mustela al demişti. uni babyden memnunum aslında sadece merak ettim değiştirsem mi diye kararsız kalmıştım teşekkür ederim :)
birtutamsac Mervesaban ben uni babyi kendimde denedim gözlerimi yakmadı kızımda rahatsız olmuyo hiç, teşekkür ederim ☺️
runklii birtutamsac ben kullanıyorum. Mustela ile başladım yıkamaya bitmeye yakın temiz içerikli olduğundan alıp denemek istedim memnunum şu anda. Tek sıkıntımız kokusunu çok sevemedim mustela daha güzel kokuyordu :)
ZmrNsa09 birtutamsac dogdugundan beri baby me kullandm canm suan 1 yasinda hala kullaniyorm ama dalin aldm kokusunu sevdgm icin bitince dalini denicem bi sorun yasamadm ben
1ana1bebe birtutamsac ben kullandım mavi renk, erkek parfümü gibi kokuyor diye bı kaç yıkamadan sonra bıraktım rahatsız oldum bebek ürününün parfüm kokmasina, bebek sabunu kullanıyorum hem sağlıklı hem hesapli
Ipekoz birtutamsac ben kullanıyorum bbeeğim doğduğundan beri inanılmaz memnunum içinde hiç katkı maddesi yok en doğal içeriğe sahip olanlardan biri. Kokusu çok hafif kalıcı da değil tabi kimyasal olmadığı için. Göz yakmadığına da eminim çünkü bebeğimin hep gözleri açık etrafı izliyor yıkanırken😍😍
birtutamsac Ipekoz bende içeriği temizmiş diye denemek istemiştm o yüzden sorayım dedim, teşekkür ediyorum ☺️
ant331 birtutamsac üni baby hediye gelmişti ama kullanmadım eşim kullanmış yıkanırken 😂bu göz yakıyor dedi. Doğduğu günden beri baby me kullanıyorum kız için olan ürününü. Göz yaksa tepki verirdi. Gayet memnunum devam ediyorum 18 aylık olduk. Yeğenim büyük oda kullandı yansa oda tepki verirdi soylerdi. içerik olarak temiz diye duymuştum
birtutamsac ant331 ya bnde uni babyi denedim gözlerimi yakmıyo 😄 baby me içerik olarak temizmiş diye deneme istiyorm bi sorayım dedim