birtutamsac Baby me kullanan anneler kendi yüzünüzü yıkadınız mı göz yakıyo mu, ya da herhangi bi alerjik reaksiyon gösterdi mi? Uni baby kullanıyorm kızıma ama bu şampuanı da denemek istedim daha önce kullananlar anneler memnun musunuz?
Gmxzzz birtutamsac babyme yeni doğan köpük şampuanı kullandık vücudunun heryeri kabardı ben anlamadım sMpuandan olduğunu vücudu kurudu kizarsi gibi düşündüm o arada doktor kontrolümüz vardı doktor direk bu cocug hangi sampauni kullanıyorsan değiştir dedi direk mustela aldık bu olay olduğunda iki aylıktı. Biraz pahalı ama dokuz aylık oldu hala kullanıyoruz
SonSerce birtutamsac ben kullandım bir ara, kendimde denemedim ama gözünü yaksaydı tepki verirdi ağlardı sanırım. Öyle bir şey olmadı. Alerji vs’de olmadı.
Balarisi_melisEla birtutamsac bizde konak ve egzama yaptı hiç tavsiye etmiyorum hemen mustelaya geçtik
Kuzeybabyy birtutamsac bi ara kullandım doğal diyorlar ama kokusu çok ağırdı mavi renk olanın mustelaya geçtik pahalı ama çok uzun süre gidiyor tavsiye ederim
birtutamsac Gmxzzz bize de doktor mustela ya da uni baby alın demişti, uni baby den yana sıkıntı görmedim aslında baby me yi merak ettim :)
birtutamsac Kuzeybabyy ya evet bende gördüm doğal içeriği temiz diye o yüzdende denemek istedim denemedn önce kullananların fikrini de almak istedim :) teşekkür ederim ☺️
busrasilra14 birtutamsac uni baby kullaniyorken bence degistirmeyin. Cunku ben yorumlsrina bakmistim icerigi cok da masum dgil baby menin
sayrannannesi birtutamsac ben severek kullanıyorum hem içeriği temiz hem uygun fiyatlı. Alerji vs olmadı göz yakma olayı da illaki tepki verirdi zaten yüzünü en son yapıp hemen durularım. Ama ben 6 ayına kadar mustela kullandım 6 aydan sonra başladım
birtutamsac sayrannannesi memnun kalmayanlarda olmuş bilemedm içeriği temiz diye gördüm instagram da denemek istedim açıkçası :)
Hellolo Mühendisinoğlu sayfasında içerik olarak temiz diye görmüştüm bende kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadık
Hellolo birtutamsac bebeğinin cildi hassasa bilemem deneye yanıla öğrenebilirsin başkasına iyi gelen bazen sana gelmeyebilir