glerfiliz Asrinbaby evet ben fayda gördüm canım bestlaktan ikinci şişeye geçtim, ayrıca rezene çayı , havuç suyu iki günde bir, dere otu, tatlı , demir ve balık yağı hapı, en önemlisi de bol su 2-2,5 lt su içmek sütü arttırıyo..
Asrinbaby glerfiliz ay hadi inşallah ya. Bende havuç suyu içiyorum 3 4 gündür bir de promalt aldım onu içtim. Inşallah artar allahım 🙏 bol sutlu annelerimiz olsun hep.
ZeynepAdam glerfiliz havuç st mü arttırıyor ? Bilmiyordum havuç çok severim bol bol yerim artık :) teşekkürler bilgi için :) 🙏 ☺️
glerfiliz Asrinbaby inşallah canım 🙏🏻ben hiç süt sıkıntısı çekmedim çok şükür yazdıklarım gerçekten faydalı oldu sadece anne sütü ile kilomuz da gayet iyi 👍
Mrvesn Asrinbaby merhaba, Arttırabildiniz mi sütünüzü? Bebeklerimizin arasında 1-2 gün var sanırım ve bende ne yaparsam yapayım 30 cc den fazla süt alamıyorum sağım yaptığımda. Bestlak a başladım 2 gündür düzenli içiyorum ama işe yarıyor mu emin olamıyorum. Etkinliğini nasıl anlayacağız?
Asrinbaby Mrvesn canim az önce bir şok yaşadım 1 haftadır kullanıyorum etki alamadım diye uzuluyodum elimde 5 6 defa göğsümü sıktım bebeğim ağlamıştı acaba süt mu yok diye ne göreyim anında 20 ml doldu mutluluktan ağlayacaktım. Yani 5 dk sağsam rahat 100ml dolacak şekild e fiskiriyo süt ama bu damladan mi emin değilim. Gerçi başka bişey yapmadım son 1 haftadır bence günde 3 defa denemelisin zarar olmaz 🤗 insallah hep böyle olur sutum insallah tüm annelerin bol sutu olur .
Mrvesn Asrinbaby 2 gündür bende kullanıyorum sadece uykudan uyandıktan sonra sağım yaptığımda fazla çıktı bende damladan mı uykudan mı emin olamadım ama yine de kullanmaya devam ediyorum. Bugün hiç sağım yapmadım mama da vermedim bebeğim doyuyor mu emin değilim ama sütün fazla olduğuna ve doyduğuna inanmak istiyorum 😊
Ebrarkutay Bnde aldım az önce inş geldinde kullanmaya başlıcam ve faydasını görürsem hemen dönüş sağlıcam sizee 🤗
Asrinbaby Mrvesn aynen bende öyle ama bence bitir şişeyi ve mutlaka günde 3 kez kullan. Hatta üzerine fazladan 1 bardak daha su iç. Ben bugün çok şaşırdım gerçekten benim makina ile çıkmayan sutum elimde sayılı hareket yaptım biberon yarilandi. Sütüm çok az ve insallah böyle böyle artar 😣
Mrvesn Asrinbaby merhaba hala devam mı damlaya? 😊 ben 1 şişeyi bitirmek üzereyim ve mamayı bıraktım. Ama damladan kaynaklı mı yoksa bebeğimi çok sık emzirdiğim için mi süt arttı bilemiyorum ve artık sağmıyorum da 😊 ne gelirse onu içsin modundayım 😊
Mrvesn Nazyavuzalp sürekli mi kullanıyorsunuz? Mesela bir şişe bittikten sonra bırakınca süt azalır mı ki?
Nazyavuzalp Mrvesn ya ben kullandm sabh oğle aksam bır hafta ıcınde cok sütüm geldi azalttım kullanmayı haftada nırkac kere ıcmeye basladım
TugcEsila Nazyavuzalp cok fazla degil mi? Fazla dolup rahatsiz olmuyormu gögsün yada bebis hepsini bosaltiyor masallah😊