Tombikdonerartikcokpahali Bende benzin kokusu asermistim. 😂 esim almis gelmişti elimi bandırıp kokluyordum 😁😁😁😁
alinaannee Deletedmom636262 ne görsem canım çekiyprdu deli gibi aşure baklava erik hele eriği kilolarca yedim hamileliğim boyunca 🤪🤪
bilgemira Deletedmom636262 kaynanamda sivi sabun kokusuna bayılmistim elimi yıkayıp elimi kokluyordum sonra bana da almis ondan 😆
Barlasb10 Bi gün salata için soğan kesmiştim ay nasıl çilek reçeli koktu o soğan evde çok az kalmış eşim de gelmek üzereydi reçeli yedim yetmedi ağlayarak soğanı yemiştim kavanozu koklayıp koklayıp 😩😩 bir de bulaşık yıkarken pril kola gibi kokmuştu pril yememek için kola içmiştim 😁
DamlaDorukhan Deletedmom636262 Cif ve çamaşır suyu içmek için ağlamıştım. Söyliyceklerim bu kadar 💆🏻♀️💆🏻♀️
Alyaa_43 Deletedmom636262 çimento yemiştim kokusu çok güzel geliyordu akrabanında inşaatı vardı bi kaç parmak yemiştim 🤣😀
Byzthan Deletedmom636262 valla ilginçmi bilmem ama bende benzine aşermiştim benzin koklamak şahane bişeydi ki halada gördüğümde dayanamam koklarım o zamanlar hatta eşime küçük bi şişeye benzin aldırmıştım napsın adamda almıştı aklıma geldikce kokluyodum az bişe. Eşim hatta oğlumu doğuştan bağımlı edecen die kızardı bana 🤣🤣🤣
Deletedmom636262 Byzthan 🤣🤣🤣🤣 sende pahalı bişey aşermisin benzinin fiyatından haberin var mı bacım altın aşeren yok mu altın 🤣🤣🤣🤣🤣
Byzthan Deletedmom636262 ahahahahab bi keresin de hatta arabanın benzin deposunu açtırıp kokladığımı bilirim 🤣🤣 o zamanlar keşke petrolde çalışsam diyodum😂😂😂
Paramedikk_ Deletedmom636262 ahahah cidden öyleydim ya evin duvarlarını bile kaşıklamayi düşündüm eşim dedi sahile götüreyim seni kepcede al kaşıkla kaşıkla ye geçecekse eger🤣🤣
Serife007 Vim var , toz deterjan , tencereleri ovmak için kullanılan . Allahım bu kadar mı güzel kokar onu aşermiştim . Hamileliğim boyunca sürekli kokladım , yememek için kendimi zor tutuyordum her seferinde 😅