Deletedmom636262 Kızlar değişik aşermeler hep duymuştum 🤣 en ilginç benimki galiba kilim ip tarzı şeylerin kokusu ve ısırmak geliyordu içimden iğnelik ipi sakız gibi çiğnemiştim şuan çok gülüyorum 🤣🤣🤣
Meyvebicagi Deletedmom636262 ya ben ilginç birşey aşermedim aslında. Normalde turşu hiç yiyemiyorum. Ama hamile kalınca turşu aşermem oldu. Ama kendi evime alınca canım istemiyordu. Başkasının evinde görünce içim gidiyordu hepsini ben yemek istiyordum dolaplarından o kavonozu alıp hepsini yemek istiyordum 🤣🤣
Alyaa_43 Deletedmom636262 çimento yemiştim kokusu çok güzel geliyordu akrabanında inşaatı vardı bi kaç parmak yemiştim 🤣😀
Deletedmom5284 Bende marangoz kokusu aşermiştim ama nasıl böyle gözlerim dolu dolu olmuştu, sonra marangoza gittim 😂😂
Deletedmom636262 Deletedmom5284 ayyy 🤣🤣Hakkaride kilim olan dükkana girmiştik ısırmıştım kilimi eşim dedi ne yapıyorsun sen dedim tadına baktım
Meyvebicagi Deletedmom636262 hamilelik işte 🤣🤣🤣 sanki görmediğim yemediğim turşu hazır turşu birde evde kurulmamış birşey edilmemiş Git al ye 🤣 olmaz 🤣🤣
Vuslat23 Deletedmom636262 kololonya:)) döküp döküp kokluyordum, en son dılıme dökuyordum yanınca vazgecıyordum:) eşim bebek tınercı olacak dıyordu:))
Sevgice26 Deletedmom636262 bende ıslak mendil aşermiştim dayanamadım bi parça kopartıp suyunu emmiştim o kadar güzel gelmiştiki doğumdan sonra o ıslak mendilinin kokusundan bi iğrendim ben nasıl yedim bunu die direk çöpe attım