Annecikkkkk Merhaba arkadaşlar yenidoğan kız bebeğe kaçıncı ayından itibaren külotlu çorap giydirebiliyoruz 🤔
AlpBeyinAnasi Annecikkkkk benim oğlum 8 aylık, yenidoğan zamanlarında giydirmedim kış bebeğiydi o da. Ama sanırım yavaş yavaş giydirmeye başlıcam bizim ev biraz soğuk oluyor pijamanın altına giydiricem
Xyz26 Geç En sene kış bebegiydi evim soğuk olduğu için 40 indan sonra hep giydirdim erkek bebek di benimki
Glsm__2525_ Oglum 4 ay 29 günlük 2 aydır giydiriyom valla kızımada hemen 2 ayından sonra giydirmistim hic bi sorunlada karşılaşmadım bence giydir canm.
Eminos Annecikkkkk evde giydirmeyin ama evden cikarken giydirin mutlaka bana arkadasim hediye almis sen bilemezsin cok kullanirsin diye hakkaten de almasa almazdim herhalde buyuk oglumda almisti simdi kucuge kullaniyorum
FZC Annecikkkkk 23 günlüktü giydirdiğimde ilk çocuğumu bulunduğum şehirden başka şehire taşınıyorduk kar yağıyordu
Eylul_ada Annecikkkkk erzurumda yaşıyoruz havalar soğudu 3 aylık kızım neredeyse 1 aydır hep giydiriyorum