tombikdonerkankasiiskender Öneri bekliyorum kızlar, eşim doğum hediyesi bak beğen alalım dedi ama çok seçenek var karar vermek zor, kullananlar avantaj ve dezavantajlarını yazarsa memnun olurum 🥰
Berraserra tombikdonerkankasiiskender xiaomi mi robot 1c vacuum mop kullanıyorum çok çok memnunum daha önce neden almamışım diyorum 😂ben memnun kalınca bi tanede anneme aldık.haritalama özelliği var oda oda süpürtebiliyorum ben 5-6 ay önce 2000tl ye almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum
Zsnbr tombikdonerkankasiiskender 2 yıl ısrar sonrası sonunda aldı 😂 harika bişey nasıl almadım bu güne kdar 😂😂😂 oturuyorum seyrediyorum tertemiz yapıyor ya 😂😂
tombikdonerkankasiiskender Berraserra bugğn mi store dan baktım vacum mop pro 3300 lira mağazasında ama diğer marketlerde 3000 lira bunda karar kılıcam sanırım
Deletedmom_56 Berraserra Benmki de bundan. Kesnlikle bebekli evde olması gereken bişey. Süpürmesi kusursuz… silmeyi sadece su şle yaptıgı için önyargılıydım. Ama artık onu da kullanıyorum. Çünkü kızım uykuyu 1e indirdi ve evi silecek ne halim kalıyor ne vaktim… kısacası alın 🙂
senamiray Berraserra em merak ettiğim. Koltukların üstünü kim süpürüyor altlara iyi hoş giriyorsa üstler ne oluyor😀
tombikdonerkankasiiskender Deletedmom_56 sirke falan koyuyomuş bazıları köpürmeyecek şeyler koyulabiliyomuş aslnda
Utkucan tombikdonerkankasiiskender viomi v3 çekiş gücü inanılmaz iyi mop u çok güçlü değil ama robot süpürgelerde mopu çok güçlü olan yok zaten o sebeple asıl görevi olan süpürmesine bakmak lazım oda cidden çok iyi
Deletedmom_15 Zsnbr memnun musunuz? Artı ve eksilerini kısaca yazmak ister misiniz? Benim de roborocklar daha çok ilgimi çekiyorda s6 ve daha üst modelleri de çıktı sanırım.
ezogelinn tombikdonerkankasiiskender xiaomi mi mop pro annem 2 aydır kullanıyordu sağolsunlar aynısını 3 gün önce banada almışlar 13 aylık mızmız bir kızım var o kadar iyi geldiki anlatamm haritalama özelliği var istersen bütün evi ister oda seçip süpürüyor mop özelliği de var çok memnun kaldım eşimi masraftan kurtardılar 7 ekim evlilik yıldönümü yoksa o alacaktı 😊
tombikdonerkankasiiskender ezogelinn bende bugün aldım henüz hatiritalandırmadım birazdan yapıcam inş 😁
Zsnbr Deletedmom_15 üst modellerle arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası cnku işlev aynı. 20 gün falan oldu alalı cok güzel cok rahat bişey. Abartmıyorum yani resmen ne var ne yok topluyor. ince tozları topluyor resmen. Ha önünün açık olması lazım o yuzdn böyle engel olabilecek rahat hareket edebileceği ortam sağlamak lazım herseyi cok iyi süpürmesi silmesi işte tek çözmeye çalıştığım şey moplarken halıların üzerine cıkmaması gerekiyor bunu çözmek biraz uğraştırıyormuş ama ilk fırsatta onu da öğrenmeye çalışacam onun dışında cok bi eksi yönü yk ben kayıtlı haritalamdorma yapmadım hergün yeniliyor haritasını daha iyi oluyor dışarı çıktığımda da gayet tlfnla çalıştırıyorum engele takılmadıkca mis gibi oluyor ev ben gelene kdar 🥰🥰