Lalins Slm anneler kızım 6+6 aylık kimisi diyor yüruteçe koy günde bir kaç dakika arkasınada yastık fln koy , çok karasisiz yapiyim mi yapmiyim mi diye
JUTENYA Lalins ben teknik olarak bilmiyorum doğru mu ama ben olsam koymazdım çok küçük henüz ya ben 9 aylıkken kullanmıştım
Birceninannesi Lalins neden yürütece koy diyolar? Parmak ucunda yürümeye neden oluyo, yürümeyi geciktiriyo, ev kazaları açısından da çok tehlikeli. Hiç bir doktor önermiyor. Yürümeyi teşvik etmek istiyosanız yürüme arkadaşı alabilirsiniz
Aslihan1621 Lalins vallahi oğlumda da kullandım şimdi bebeğimde de kullanıyorum çok koymuyorum 15 dakika bile bulmuyor günde iki kere çok seviyor benim kardeşim de çok kullandı korkmayın zararlı birşey olsa üretilmez ve bir sürü insan tercih etmezdi parmak ucu yürümesi de yapmadı oğlumda hiç bu arada
Atamom16 Lalins ben 7 aylıkken koydum yürütece oğlumu işim varken sadece koyuyordum başka türlü durmuyordu çünkü parmak ucunda yürüme falan yapmadı bizde şu an 10 aylık yürümeye çabalıyor. Çok karşıydım yürütece ama mecbur kalınca aldım elim ayağım oldu resmen
Deletedmom27337 Lalins biz 4,5 aylıkken başladık 10-15dk kullanıyoruz. Evin içinde fink atıyor 🙈 şuan 6 aylık
_BirAnne Oğlum 8.5 aylık yerde sürünmekten hasta oldu ilk adım arabası kullanmayı dağa oğrenemedi ayakta duramıyor yürütec aldım simdi kullanıcam bende mecbur
ikicocukluAnne_ _BirAnne aynısı olmuştu bizde de 8 aylık koltukta kendi dik duruyor ayakta bende koymayacaktım baktım basamıyor denedim
ikicocukluAnne_ Lalins çok işim olduğu zaman koyuyorum arkamdan geziyor ilk zamanlar parmak ucuna basıyordu şimdi tam basıyor ayakta iyice duruyor yürümek istiyor. Önce hiç duramıyordu ayakta yürütece koyunca bastı ne bilim o kadar sa değil bunca insan koymuş acil durumlarda gerekli napak
_BirAnne ikicocukluAnne_ ayakta ellerini tutunca dik duruyor adım atıyor şükür içe basma yada parmak ucunda yürümüyor oyuzden bi sıkıntı olacağını sanmıyorum emeklemiyorda yürümek istiyor yerde sürünmesinden iyidir havalar soğudu baya
MeryeminAnnsi Lalins yurutec zararli icr basma parmak ucu yürüme kalca çıkıgina vs sebep olabiliyo bide erkrn koyarsaniz iyice risk
etipuf Lalins 6. Aydayız şuan 6+3 tv hiç izletmedim yürütece kesinlikle koymam zararlı dedik. Geçeb hafta taşındık oğlum hep mız mız kucak istemiyor oturmak istemiyor hem ıııı ıııı ııı diye söylenip ağlıyo oturup onu öpünce oyun oynayınca duruyo bi tek. Ama devamlı tv açtım 5-10 dk izledi en azından durdu. Annem hep yürüteç alcam derdi hep kavga ederdim istemiyorum diye geçen baktı halim perişan tualete bile gidemiyorum yüretece günde 15 dk koysan ölmezsin hepiniz yürüteçte büyüdünüz sonra tamam dedim bu hafta gidip alcaz bakalım. Yapmam dediğim herşeyi yaptıran bir oğlm var sağolsun
Deletedmom27337 etipuf ben kızımı yürütece koyunca dedim dünya varmış rahatça tuvaletimi yapabiliyorum 🙈 gelir banyonun kapısında bekler beni ceeee oynarız kahkahalar atar 😂
Nbg_26 Lalins canım çok ama çok erken! Omurgası daha yeni gelişiyor, desteksiz oturmaya çalışıyor o dönemde. Yürüteçler 9 aydan sonra kullanılıyor yoksa omurga bacak ve kalçalarında sıkıntı olabiliyor diye biliyorum.
ikicocukluAnne_ _BirAnne aynen rahat olur sizin açınızdan erkek benimki pipisine zarar verirler şu bu ama bez var zaten bide sürekli ayakta durur gibi olduğundan sıkıntı olmadı
ikicocukluAnne_ Deletedmom27337 bende aynı geçen beraber gidik banyoya yürüteçç de bekledi küçükken de puset de büyüyünce imkansız yalnız gitmek 😂
etipuf Deletedmom27337 ay ben kesinlikle karşıydım ama yapacak bişeyim kalmadı artık. Sever inşallah bizimkide ☺️
_BirAnne ikicocukluAnne_ benimkide erkek bizimkide destek alınca ayağa kalkıyor zaten kısa tutarsak oturmaz kalkar yürür