Balarisi_melisEla Ve hala bebeğim gözleri fıldır fildir bakıyo neler yaptim ama uyumuyo saatlerdir sallıyorum🤯🤯gercekten artık sabrım kalmadı eşim uyuyo diye ona sinirlenip bağırıp uyandırıyorum napcağimı şaşırdım aklima burası geldi belki biraz sakinlesirim diye😢😢
Sahra0705 Balarisi_melisEla inan aynı durumdayız çıldırmama ramak kaldı ayağım uyuştu eşim uyuyor sabah işe gidecek
lalbg Balarisi_melisEla sizinki atak döneminde Allah yardımcını olsun çok sabır gerektiriyo. Benim kızım 10 ay 15 günlük saat başı uyanıyo. Doğdu doğalı ataklı bir de üstüne 3 diş aynı anda çıkarmaya çalışıyo:/ sürekli kalkıp oturuyo yatağın ortasında artık benim de uykum kaçtı:)
Balarisi_melisEla idilinannesi1 bugün sadece 3 uyku yapti biri 1 saat diğerleri 15 dk ama aksam 10 a doğru gece uykusuna geçti 12.30 A kadar herşey normaldi sonra bi uyandi bidaha uyumuyo yanimiza aldim konusuyo gülüyo 4 ay 22 günlük
Balarisi_melisEla Sahra0705 valla benimkide gidicek ama napım.çok sinirlendim ben oturuyom o horul horul uyuyo sinir oluyor😀
Balarisi_melisEla lalbg ay valla buda doğdu doğalı Ataklı😀bi uzun uyku görmedim hiç gündüzleri uyurken bile sürekli başında bekliyom uyandikca sallıyorum artık normal hayatima dönmek istiyorum nolur valla lohusayken bu kadar sinirlenmiyodum
gulsahzybkgl Balarisi_melisEla karanlıkta biraz oynamayı deneyin yorulup uyur belki. Bide ben kundak yapıyorum öbür türlü uzun uyumuyor çünkü. Gece 3 4 civarı mamadan sonra kundağı açıyorum bide öyle uyuyor.
Sahra0705 Balarisi_melisEla herşeyi analar çekiyor zaten Allah yardımcımız olsun sabah bari geç kalksalar da
nesee Balarisi_melisEla benim oğlum 2 aylik ilk ay memleketteydim zaten geldiğimden beri e eşim ayrı oda da yatiyor 😀😀
lalbg Balarisi_melisEla gece 11’den sabah 9’a kadar sallayıp en sonunda saçlarımı yolduğumu bilirim. Uykusuzluktan sürekli ağladığımı bilirim. Ama şunu anladım ki uyumayan çocuk ne yaparsan yap uyumuyo:) sürekli bahanesi oluyo yok atak yok diş:) ben sadece uyku aralıklarını takip ederek yani uygun saatleri bularak biraz daha rahatlamıştım. Bir de destekli uyutmayı bırakmak lazım o yüzden yavaş yavaş sallamayı bıraktırmaya çalışıyorum:)
Balarisi_melisEla nesee biraz iş yapinca sanki çok büyük bişey başarmış gibi bi seviniyorum gururlaniyorum😀
nesee Balarisi_melisEla valla bakıyorum uykuya daldı mi 5 10 dk maraton başlıyor evin içinde bi yana bi bu yana kosusturuorum
Yesimayazz Balarisi_melisEla 😀😀 ağlamıyor sakinse yanınıza yatırın biraz kestirin bari vücudunuz dinlensin 😀