SweetPaw Kahvegerek Decathlonun siyah cırt cirtli olanını alasim var sadece kar da çıkıp oynaması için bir bot arıyorum.
ozgeefem SweetPaw canım çocuk için olanı bilmiyorum ama ben 2sene önce almıştım kendim için bitlis tatvanda giydim yani bilen bilir oralar buz olur kar kıyamettir hiç kar suyu vs geçirmedi ve sıcacık tuttu yani oğluma alcak olsam alırdım ordan bir bot
SweetPaw ozgeefem anladım canım bende özellikle kar da cikip oynasın diye almak istiyorum da büyük ihtimalle ordan alacağım
Kahvegerek SweetPaw bakayım bende hemen yaşadığımız yerde çok kar oluyor. Bi kaç kez çıkardık ama bacaklarına kadar battı hiç çıkarmadık öyle olunca şimdi 3 yaşında artık şart oldu
ozgeefem SweetPaw 3.seneye giricez bu kış nasipse hala o botumu kullanıyorum kaliteli yani. Biraz pahalı ama uzun zaman kullanılıyor
caretta SweetPaw bebek kar tulumu da botu da gayet iyi tavsiye edebilirim. Yalniz botu fermuarli falan olmadigi icin bebeklerde giyip cikarmasi zor oluyor
SweetPaw caretta içi yünlü gibi olan değil de cırt cırtlı var onu alayım diyorum bende daha kolay giymesi açısından da işte oda su alir mi acaba? Oğlumun ayakları tombik zaten bebek botunu hiç giydiremem diye düşünüyorum
SweetPaw Kahvegerek ooo sizinkinin tam oynamaya keyfini cikartmaya başlayacağı dönemler gelmiş.☺️ Şart bence de botsuz olmuyor.
Melankoli SweetPaw 3 sene üst üste farklı modellerinden aldık, hepsini severek giydi, hiç su geçirmedi. MontlarInı da ordan alıyorum. Kendimize de kar kıyafet alışverişini ordan yapıyoruz. Her şeyinden çok çok memnunuz.
SweetPaw Melankoli Kar pantolonunu ordan aldım da bot için düşünüyordum onu da ordan alacagim galiba mont konusunda biraz erkenci davrandım yoksa onu da ordan alırdım sanırım
Guligul SweetPaw kar yagmayan bir sehirde oldugum icin ebebekteki mavi mont disinda kislik kalin birseyi yok. Bot da henuz almadik nasil bir sey almaliyim onu da bilmiyorum. Yorumlarda takilayim postun da ustte kalsin canim 😘 @Woody de gelsin o bulmustur kesin 👍
SweetPaw Guligul evet yaa onlar konuşuyordu aslında mont,bot kışlik kıyafetleri o çoktan halletmistir sanirim. @Woody nerelerdesin? İstanbul’a da çok kar yağmıyor normal bir kapalı ayakkabı alsam da iş görür ama bu kış kar yağmur ne yağarsa yağsın çıkıp oynatmak istiyorum
SweetPaw Portakal nasıl peki hangi modeli aldın? İnternette çok çok iyi yorumlarda var su alıyor diyenlerde o beni biraz düşündürüyor açıkçası