Ecml33 Han30 Vala evde bazen egzersiz yapıyorum buralar yeni basladım ama hergün değil cocukla cok yoruluyorum ona sıra gelmiyor 😂😂
Glysrcn Han30 peki bi şey sorsam size. Emziren anne diyetinde şaşırtıcı bi ley var mı ?yani aaa bu yasak mıymış ya da aa bu nasıl yasak olmaz serbest olur diyebileceğimiz ekstrem bi durum yani ☺️
Kupecicegi Han30 Zaten niye yazasiniz kuzum kendiniz parasını veriyorsunuz. Neden bu kadar hazirci bu güzel yurdum insanı 🤦🏻♀️
Si_se_ta_be Han30 Büyümüş baya. Ben daha 2 ay oldu 2 3 aya hepsini veririm diye düşünüyorum sonrada sporla göbeğimi sıkılaştırıcam.
[silindi] Han30 Listeye tam uydum kacamak falanda yapmadim. 3 kiloyu ilk 3 hafta verdim 2 kiloyu 9 haftada 😑 Simdi dukan diyetine başladım atak evresinde 2 gunde 1,40 kg verdim. Insallah su kalan kilolari vereyimde yaza rahat gireyim 🥲
[silindi] Han30 inanin bende cok şaşırdım. 3 ay icin en az 10 kg verirdim diye hesapliyordum. Bebegimin dogum gunune yetişir derken hayal kırıklığına uğradım. Saglik olsun napalim 🤷♀️