Haziran98 Ikrasuokr benimkide artık tek uyku istiyor galiba 11 ay 20 günlük 3 gündür ikincisi uykuyu uyutamiyrm ağlıyor ama huzursuz da sürekli beni istiyor
Kzyannesi17 Eminelif20 maşallah benim bebeğimde 10 aylık 2 kez uyuyor birinci uykuyu sabah ikinci uykuyu öğleden sonra uyuyor 5 gibi de kalkıyor sonra 9 da gece uykusuna yatıyoruz
Eminelif20 Kzyannesi17 Olsun canım Maşallah yine de uyuyan bebek. Uyumayan bebek gelişmezmiş. Kim arkadaşlarımın Hiçbir şekilde uyumuyor. Kız berbat durumda gecesi gündüzü yok. Saatlerce ayağında sallıyor taş çatlasın 30 dk uyuyor uyanıyor diyor. Şükür Halimize 🤲🧿
Robinson Haziran98 iki uykuda onu uyutmak bir saatimi aliyordu bende denedim tek uykuyu uyku saatlerinde hemen uyuyor
kahvekokusuu Haziran98 11bucuk aylikken tek uykuya düşmüştü 13 aylikken tekrar 2 uykuya başladı 14 aylik oldu o ne isterse öyle devam ediyoruz bakalim
alyn Eminelif20 hay maşallah iki uykuyu zor yaprıeoyım kavga kıyamet tek uykuda yetmiyor mız mı oluyor
Eminelif20 alyn Bebek uyumazsa anne çok yoruluyor bu gerçek. En azından evin işi gücü hal ediliyor😊☝️ Uyumuyorsa yorulmana kdr devam 🥺 Doğduğundan beri hep aynı uyku seviyesi mi vardı 2 defa mı uyurdu 1 günde gece uykusu hariç ? Ve kaç yaşında şimdi ?