minmin-hanim Hiç böyle oldunuz mu kızlar, ben 23 günlük lohusayım bir iyiyim bir kötüyüm anlayamıyorum, kendimi berbat hissediyorum, kolumu kaldıramıyorum.
bade_ile_merve34 minmin-hanim canım bende de oldu herkes lohusa sitmasi sandı sonra bir baktım mastit olmuşum her yerin ağrıyorsa özellikle göğüslerin mastit olabilir ateşin varsa da bir kontrol et bakalım
meltemkubas minmin-hanim bende bi ara üşüdüm titredim ama sonra geçti sen yine de üzerine bişeyler giy bir de mastite dikkat et sütün fazlaysa sağ 😊
minmin-hanim bade_ile_merve34 göğüslerimde ara sıra ağrı oluyor ama bebek emip boşaltıyor diğer akan göğsümün de akmasına izin veriyorum dolup da mastit olmasın diye. Ateşim yok
Alpingo minmin-hanim ben ilk zamanlar cok oluyordum ateşim titremem olurdu lohusa sıtması ferler cok normal
minmin-hanim aslimutlu1 Evet gece emzirmeye kalktığımda sırılsıklam uyanıyorum üstümü değiştiriyorum. Nasıl geçti nasıl atlattınız
Miniksncp minmin-hanim Tam olarak bende öyle olmuştum terlemeyen ben sırıl sıklam terliyodum gece, bişeyle geçiceğinide sanmıyorum lohusalıkta bi süre oluyo ve geçiyo
GiybetReis minmin-hanim Benimde olmuştu. Çok terliyordum ve titreye titreye uyanıp kızımı besliyordum gece. Kışın doğum yapmıştım üşüyordum terden artık. Mastit olamazdım sütüm yoktu çünkü. Doğumdan sonra 3 hafta içinde geçmişti.
C-Efe minmin-hanim aynen öyle oluyor canım bende ilk haftalarda bi ısıtma tutup titriyordum bebegimi bile emziremedim gece uykudan uyandımki nasil üsuyorum titriyrdum bazende sıkintı basıyor nevar ne yok cıkartiyordum hersey zamanla normale dönecektir
ly35 bende mastit olmadım ama gece uyanınca titreme ve ağlama tutuyordu. kalkar kalkmaz üstüne bişey al öyle öyle 3-4 haftada geçti. sizinki de geçer umarım kısa zamanda