NefesMaviDeniz Esmamehmet Kesinlikle frambuazlı cheesecake sunumu sosu harika oluyor. Çok şık olabilir bence😋
Bal-Kaymak Esmamehmet Öylede olur tabi. Ben kuplarda servisi daha şık buluyorum. Tatlı ile tuzlu aynı tabakta hoşuma gitmediği için belki. O yüzden böyle öneride bulundum. 😁
meyaski Esmamehmet yine siz bilirsiniz tabi. Ama linkini attığım bu tatlının aroması çok güzel. O gün yapmasaniz bile bir gün deneyin mutlaka 🙈😁
Pinar_04 Vanilya Ewet bayan öğretmen nedir bunlar deyince Şener şen sayar oda alır vezir parmağını dilber dudağını doldurur aqzına 😂çok qüzldi ama
FatosToprakDeniz Mom62636362 yaa sen nasıl güzel Bi insansın 😍 bir kurabiye taiifi vardı bulamıyordul blogu sayende buldum 🙃
Mom62636362 FatosToprakDeniz Ne güzel tevafuk olmuş ya 😍 çok sevindim ❤️❤️ afiyet bal şeker olsun inşallah
Busraata Esmamehmet sütlü tatlı yap bence hem hafif hem güzel😌triliçe,brownie kek ,tiramisu(kıvamını güzel yapman lazim onunda güzel olmuyor yoksa )
Urazkom Esmamehmet Şekerpare yap, Hira tatlısı olabilir , Haşhaşlı Sultan tatlısı olabilir ( Eşim bayılır ona ben devamlı yaparım deneyebilirsin)