2melek1kizannesiyimm Kizlar ben evimi degistim onceden oturdugum eve boyasiz girdik simdi bizden boya parasi istiyolar vermemiz gerkiyormu
Deletedmom54554 2melek1kizannesiyimm yeni eve girince nasıl temiz veriliyorsan o evden çıkınca gene p şekilde teslim etmek gerekiyor bence verilmeli 🙏🏻Yada kendiniz boyacı tutup boyalayın
-erCansu- 2melek1kizannesiyimm girerken boyası temizse çıkarken boyamanz lazım cnku siz oturdunuz ve nihayetinde pislendi, ama girerken pisse siz boya yaptıysanız bidaha boyatmiyorsunuz
-erCansu- 2melek1kizannesiyimm ama ben girdim mesela evin boyası temizdi kimse kullanmamisti yani ben oturdum 3 yıl çıkarken boyattik.. mesela yeni eve taşındım kiracı boyamamis çıkarken baya rezil gibiydi biz boyattik smdi çıkarken ben bida boyatmicam benm sorunum değil
Leylaa_ 2melek1kizannesiyimm Evet canım bizimse kiracılarımız oluyor eğer çıkan kişi boyamışsa temizse oturanda çıkarken Ya boyatır yada parasını verir. Ama çıkan boyatmamışsa oturan boya yaptırmışsa çıkarken boyatmaz para vermez
2melek1kizannesiyimm Deletedmom54554 zaten evine bakan bir ev sahibi degil kaldigimiz sure boyunca odamizjn cami kirikti onu bile degismedi