Duygucesurr Sezeryan olalı 5 gün oldu. Salı günü hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapistirdilar dus almadim daha alıcam aldıktan sonrada banti cikarticam bant çikarken acı oluyor mu bilen var mı ? Tekrar üzerini kapadiniz mi yaranın ?
haticebusrabozkurt Duygucesurr benmde bugün 1 hafta oldu sezeryan olalı duş aldım 5. Gün ama bantı çıkarmadm daha. Ama doktorum tekrar bi pansumana ve banta gerek yok demişti taburcu olurken. Bugün tekrar duş alıp sonra çıkarmayı düşünüyorum
Deleted12 Duygucesurr şu geçirmez bantsiz sezeryanin 2. Günü almıştım hastanede sadece sprey sıktılar öyle aldim. Daha sonrasında evde de aldim spreysiz bantsiz 3. Gün bir sorun olmadi.
benimhalaumudumvar Duygucesurr bende sezaryen oldum ama bandi hastanede cikardilar 4.gün yarayi kapatmadan duş aldim dustan cikinca havluyla iyice kuruladim.Bant falan takmadim bir daha.Hava almazsa cabuk iyilesmez demisti annem.
3MelekAnnesi3 haticebusrabozkurt onu cıkarım hemen ilk duştan sonra bekletmeyin enfeksiyon riskiniz artar
haticebusrabozkurt Duygucesurr evett , açıkcası korktuğum için çıkarmadım ilk duşta nasılsa su geçirmiyo diye bekledm ama bugün inşallah cesaret edip çıkaracağım 😁
Duygucesurr benimhalaumudumvar evet öyleymiş benimde bandı değiştirdiler şimdi duş alıcam ama sonra tekrar kapatmama gerek var mı bilmiyorum
Deleted12 Duygucesurr evet acik haldeydi doktorum hic bir sey olmaz dedi birşey de olmadi. 2. Gün hastanede sadece sprey sıktılar yine acıktı yani birşey yoktu.
Blgly Sezer’den olduktan bir gün sonra duş aldım bantı eve gelince çıkardım birdaha yapıştırmadım doktor dikkat et sadece su değse bir şey olmaz dedi çok şükür olmadı
Bircicekbirbocekannesi Duygucesurr canım banti çıkar artık. Açık kalsın ki çabuk iyileşsin. Bantsız duşunu al. Çıkınca ıslak kalmasın kurula. Bir daha bant takma.
Duygucesurr Bircicekbirbocekannesi korkuyorum bant cikarken acır diye estetik dikis zaten ama yine de korkutuyor bilmiyorum
Annecik60 Duygucesurr ben doğumun ikinci günü hastaneden çıktım su geçirmez bant yapıştırdi doktor ayakta duş al üç hafta dedi eve gelince hemen dus aldım bir hafta sonra da kontrol için gittim batı doktor çıkardı sprey sıktı acı olmadı
2prematureannesi Duygucesurr ben oğlumda doğum yaptığımda dikişler alınana kadar 2 günde bir pansuman yaptırmıştım banyo yapacağım zaman su geçirmez banti yapıştırıyordum dikişler alinana kadar bence kapatın yarayi çünkü enfeksiyon kapma riskiniz olabilir bana göre
Minikus97 Duygucesurr hiç korkma canım bende öyle düşünüyordum etimi çekecekmiş gibi hissediyordum ama tabiki öyle değil hiç hissetmiyorsun bile 😂
Rmys19 Duygucesurr sezeryan oldum diğer gün duş aldım doktorum dedi hergun alabilirsin ayakta ama su geçirmez bandı da bir hafta sonra kontrol e gittim kendi çıkardı ultrason da da baktı bı daha yapıştırmadi
Katun Duygucesurr bende korktum ama 1 gün sonra duş aldım bant falan yoktu zaten ameliyatın gecesi çıkardılar hastanede