Rumeysa_44 lalbg Allahtan şükür ki makina var olmasa napardık hiç bilmiyom iyiki bu dönemin annesi olmuşuz 😊😊
Rumeysa_44 JackDaniels O iyiymiş evin küçük olması her zaman avantaj özellikle bebekli evler içinden temizliğe fazla ugraşmazsın😉
Rumeysa_44 JackDaniels Hmm eger kiradaysan çıkabilirsiniz ama turkiye genelinde kiralar cok yükselmiş durumda malasef
Rumeysa_44 TalentedMom Dizilerde faln görürdüm bu surata işeme anlarını inanmazdım küçücük çocuk o kadar atirabilirmi diye yaşayınca inandım bende istemedikleri bi suratımız kalmıştı zaten 😂😂😂
Rumeysa_44 SevdAyaz Kız sürekli söyle unutturma ona hiç erkekler bizim başımıza gelse dillerine dolarlar 😄😄😄
SevdAyaz Rumeysa_44 ay yok benim eşim alışık eline ve yüzüne de işemişliği var😂😂 benim işim varken altını açayım mı havalansın diyo açtırıyorum sonra bağrıyo aşkım koş işedi diye hayat rutinimiz😂😂
Rumeysa_44 TalentedMom Yüzüne ilk deyince sıcrıyolar bide minnoşlar 😍😍 aynı şey bizimde başımıza gelmişti 😊😊
TalentedMom Rumeysa_44 aynen 😀hiç unutmuyorum lohusayken yatağıma işemişti çarşafları değiştirmiştim sonra bir daha işemez mi yeni çarşaflara 😂🙈
Rumeysa_44 TalentedMom O işemelerden sonra artik işedigi seyleri toplamak yerine ilk bezini bağlamaya basliyo insan yoksa iş büyüyo😊😊